وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Milad Naderi

5 سال پیش

ارث بعد از فوت همسر

سلام در صورت فوت، راهی وجود دارد که تمام دارایی (در قالب وصیت نامه یا غیره) به همسر ارث برسد ؟

بنده منظورم این است که قبل از فوت کاری برای این موضوع انجام شود. (وصیت نامه دستی یا محضری)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

به موجب ماده ی 869 قانون مدنی، وصیت نسبت به ثلث اموال صحیح است ولی مازاد بر ثلث نیازمند اجازه ی تمامی ورثه است و در صورت عدم اجازه ی آن ها این وصیت معتبر نخواهد بود. به همسر پس از کسر مهریه، یک هشتم از اموال منقول و ارزش اموال غیرمنقول ارث می رسد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابوالفضل رضائی

1 ماه پیش

اعسار

با سلام اگر خواهان اعسار لیست نقل و انتقالات یک سال خود را به دادگاه ارائه ندهد و خوانده مدارکی ارائه کند که خواهان کمتر از یک سال نقل و انتقالات انجام داده همزمان با روز صدور رای قطعی نه ابلاغ رای

آیا به دلیل اعلام نکردن نقل و انتقالات اعسارش رد می‌شود یا خیر

نقل و انتقالی که انجام داده یه خودرو و یه موتور سیکلت بوده

پروفایل کاربر

محمدرضا میری

2 سال پیش

توهین به اشخاص عادي. جریحه دار کردن عفت عمومی

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم حرکت زشت با انگشت میانی توهین محسوب میشه یا مشمول ماده 640 قانون مجازات اسلامی است؟ بخشی از ماده640قانون مجازات اسلامی : – هر کس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر، مطبوعات، اعلانات، علایم، فیلم، نوار سینما و یا بطور کلی هر چیز که عفت و اخلاف‌عمومی را جریحه‌دار نماید برای تجارت یا توزیع به نمایش و معرض انظار عمومی گذار یا بسازد یا برای تجارت و توزیع نگاهدارد.

پروفایل کاربر

فرهاد زا

4 ماه پیش

دعوای زن و شوهری

اگر زن با شوهرش مشکل پیدا بکنه و ماشین شوهرش رو برداره و جایی پنهان کنه آیا شوهر می‌تونه به عنوان سرقت از زن شکایت کنه؟