مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

پاسخ شما مثبت است. در حال حاضر قراردادهایی وجود دارند که به شما کمک می کنند تا بدون دغدغه و نگرانی ایده ها و اسرار تجاری کسب و کار خود را بروز داده و آن ها را به مرحله عمل دربیاورید. قراردادهایی نظیر محرمانگی و عدم رقابت که با انعقاد آن ها با کارکنان خود و سایر بنیانگذاران اسرار تجاری شما محفوظ می ماند. هم چنین در صورت فاش شدن اسرار قوانین مدنی و کیفری نیز در این زمینه از صاحبان کسب و کار حمایت می کنند.

 در این خصوص می توانید از دو قرارداد محرمانگی و عدم رقابت در بانک قراردادهای وینداد استفاده نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نیما فرهادی

دیوان عدالت

با سلام و خداقوت
ایا دیوان عدالت اداری در صورت اثبات ممانعت از حق از سوی دستگاه اداری میتواند رای کیفری صادر نماید؟
و مجازات عدم پاسخ اظهارنامه از سوی نهاد دولتی چیست؟
باتشکر

پروفایل کاربر

شمیم محمدی

پخش فیلم

با سلام من با یه شخص رابطه مقعدی داشتم الان طرف میگه ازت فیلم دارم و پیامک. با همونا داره تهدید میکنه و ممکنه فیلما رو به دوستاشم داده باشه که اگه من کاری کنم پخش کنن و تنها چیزی که ازش دارم عکس از پیامه. و حتی شکایتم ممکنه منجر به این بشه که فیلمام پخش شه و من نمی‌خوام این اتفاق بیوفته. الان من باید چه کنم؟ که بتونم از این تهدید‌ها خلاص شم؟

پروفایل کاربر

محمد علیپور

حضور نامحرم در ماشین

من ۲۳ ساله دانشجوی پزشکی هستم و به همراه همکار خانمم بعد از کشیک بیمارستان ، در سطح شهر تو ماشین نشسته بودیم که گشت نیرو انتظامی ماشین ما رو توقیف کرد ، به علت حضور نامحرم در ماشین درحالیکه صرفا فقط مشغول گفتگو بودیم

آیا این کار قانونی است ؟