پروفایل کاربر

مهدی قاسمی

هک اینستاگرام

سلام یه سوال حقوقی داشتم

کسی که پول میده به هکر برای هک کردن پیج عمومی اینستاگرام ایا طبق قانون جرائم رایانه ای ، جرم معاونت در هک کردن محکوم میشه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

آیشین برابی

5 سال پیش

با سلام

مطابق ماده 126 قانون مجازات اسلامی، فرد مذکور معاون جرم محسوب می شود.

شما می توانید برای دریافت کمک از متخصصین وینداد در زمینه ی دعاوی تخصصی جرایم رایانه ای، به لینک زیر مراجعه کنید:

https://vindad.com/litigation/add/

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهساسادات هاشمی

مشاوره

ببخشید چطوری میتونم متوجه بشم که دوست من رو گرفتن و بردن کمپ اجباری؟

پروفایل کاربر

سید میلاد ناطق

تغییر سن

سلام ی سوال ممنون میشم راهنمایی کنید من متولد ۱۳۷۲ هستم در شناسنامه اما تاریخ تنظیم سند زده متولد ۱۳۷۴ آیا امکان داره بصورت قانونی ثبت کنن ۱۳۷۴ جای ۱۳۷۲