مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علیرضا حسینی

3 سال پیش

اسناد رسمی

با سلام بنده در یک پرونده شاکی تقی خالویی هستم بنا به دلایلی چنین رضایتی به متهم دادم . الان چند فقره چک دیگر از ایشان دارم که وصول نشده و شخصی ظهر آنها را امضا نموده به عنوانمطالبه وجه چک تضامنی الان شکایت مجدد حقوقی نمودم در جلسه دادگاه ضامن این رضایت را آورده و میگوید شما قبلا نسبت به آقای خالویی رضایت داده اید و نمیتوانی دوباره علیه ایشان شکایت کنی رضایت من در یک پرونده و در یک شعبه بوده آیا واقعا نمیتوانم با این رضایتی که داده ام دوباره دعوی حقوقی مطرح کنم متن رضایت دقیقا همین است که تایپ نموده ام. رضایت نامه محضری میباشد . اینجانب حسین صفدری رضایت شرعی و قانونی خود را نسبت به آقای تقی خالویی به کد ملی …..متهم پرونده شماره ….. تهت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع که 12 فقره چک به نام اینجانب حسین صفدری به عنوان شاکی در آن مطرح شده و به شماره بایگانی شماره …..شعبه ششم دادیاری شهرستان …….اعلام مینمایم و از شکایت خود صرف نظر نموده و نسبت به نام برده تقاضای اختتام پرونده مذکور و یا هر پرونده با هر شماره دیگری که در خصوص موضوع مربوطه در هریک از شعبات محاکم دادگستری تشکیل گردیده باشد را دارم و ضمن عقد خارج لازم حق هر گونه ادعا و اعتراض و یا طرح شکایت مجدد اعم از کیفری و حقوقی و اداری نسبت به نام برده در خصوص موضوع متنازع فیه را از خود سلب و ساقط مینمایم و در آینده حق مطالبه هیچ گونه وجهی در خصوص موضوع مرقوم تحت هیچ عنوان را از نام برده نخواهم داشت این سند حسب الا اظهار رضایت دهنده تنظیم و کلیه مراتب و پیامدهای آن از هر جهت به نام برده تفهیم گردید . ممنون میشوم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

3 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم سعیدی

2 سال پیش

چک و تهدید به ربا

سلام وقت بخیر
من دو سال پیش حدود ۵۰۰ میلیون داشتم. بخاطر مشکلات مالی میخواستم بزارم بانک برای سود ولی اطرافیان گفتن حرامه. برای همین یک روز پسردایی بنده بهم گفت یکی از دوستاش مهندس ساختمان هست و این شخص زمین میخره و بعضا باغ و آپارتمان میسازه ولی به سرمایه گذار نیاز داره گفت اگه بخوای پولتو بهش بده اینم باهاش تو این کسب و کاری که داره ازش استفاده میکنه بالاخره یه درصد از سودی که خودش میبره رو هم بهت میده و اینجوری مشکلی از نظر شرعی نداره. منم پونصد میلیون رو دو سال قبل بهش دادم اینا هم تا یک سال قبل هر ماه یه مبلغی داشتن میدادن. ولی بعد از اون گفتن زمین ها فروش نمیره و مشکل پیش اومد و خلاصه هی بهونه آوردن. وقتیم گفتم اصل پولم رو پس بده، پس نمیداد. من از این آقا چک دارم که یکسال از تاریخش گذشته. چند روز قبل رفتم با خوده مهندس صحبت کردم گفت ما زمین های زیادی خریدیم ولی بازار منطقه ما خراب شده نمیشه زمین ها رو با قیمت خوب بفروشم، ممکنه تا یکسال دیگه بتونم اصل پولت رو پس بدم که با توجه به این تورم شدید تو کشور واقع دیگه این پول بعد دوسال ارزشی نداره. گفتم میرم چک ها رو میزارم اجرا. اونم تهدید کرده میگه اگه بزاری اجرا من میرم میگم این ربا بوده و میری زندان. از طرفی بهش گفتم اگه من دنبال ربا خواری بودم میتونم با توجه به اینکه تاریخ چک ها یک سال گذشته خسارت تاخیر بگیرم.  و بهش هم گفتم با توجه به اینکه این به نوعی شراکت بوده من از سود خرید و فروش شما توی این یکسالی که گذشت هیچ پولی نمیخوام. بلکه من فقط اصل پولم رو میخوام.
راه حل چیه و اگه چک رو بزارم چه اتفاقی میفته.

پروفایل کاربر

امیرعلی اژدر

2 سال پیش

حقوق جزا

ب در بیمارستان نوزادی را می رباید که بعدا احراز شده بود که نوزاد مرده بوده است ب چگونه مجازات میشود؟
مستند و مستدل توضیح دهید

پروفایل کاربر

جعفر اسماعیلی

1 ماه پیش

مستثنیات دین

آیا خودروی ای که جزو مستثنات دین محسوب شده را می‌توان فروخت