
عباس هاشمی
بازاریابی
سلام.می خواهم بازاریابی یک محصول جدید را انجام دهم منتها قبلش میخواهم که قراردادی با نماینده ان شرکت ببندم که هم قیمت محصول در ان مشخص باشدو هم اینکه مطمعا بشم از اینکه طرف و یا هر کس دیگه ای بعدا منا دور نمیزنه و به مشتری های من محصول رو نمیده
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
تعهدات مذکور به صورت شرط ضمن عقد یا به صورت عقد جداگانه و در قالب قرارداد عدم رقابت، می توانند بر عهده ی طرف مقابل گذاشته شوند.
جهت دریافت قراردادعدم رقابت یا تنظیم اختصاصی قرارداد به سایت وینداد مراجعه نمایید.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

یعقوب مالکی
کارگزاری
سلام. خسته نباشید. من واسطه یک معامله ملکی هستم. برای کارگزاری به جای واحدآپارتمانی میدهند. چه جمله وماده قانونی رابنویسم که درزمان سندوتحویل ازم مطالبه پول نکنندوهمچنین بعدازسندهم هیچ ادعایی نداشته باشند. سپاس

امید فرجی
شکایت از وکیل
با سلام - وقت بخیر - بنده درواقع شکایت از وکیلی دارم که بعد از نه ماه کم کاری و سهل انگاری ، متوجه شدیم که بصورت الکترونیک شکایت ثبت کرده و هیچ گونه تفهیمی به هیچ یک از موکلین ننموده است . ضمن اینکه هیچ گونه قرارداد فیزیکی و مستندی هم از هیچ یک از موکلین ندارد . در واقع ایشان بدون هیچ هماهنگی ، و بدون دادن اطلاعات کافی به موکلین ، در بهمن ماه سال 1401 ، درخواست نمودند که "رمز پیامکی ارسال شده از ثنا را برای من بخوانید ! " و با اعلام همین پیامک ، ماه قبل متوجه شدیم که ایشان ثبت وکالت نموده است !
میدانم که نباید کد پیامک را اعلام میکردیم ، اما در پیامک هم متنی مبنی بر تایید وکالت ایشان در پیامک هم عنوان نشده بود و فقط بعنوان یک کد رمز بود که معمولا برای مشاهده ی ابلاغیه ها بکار میرود ، داخل سایت eblagh.adliran.ir نیز در آن زمان چیزی در این خصوص توضیح داده نشده بود و ایشان با علم به این موضوع در واقع به ضرر ما و به نفع خودشان اقدام نمودند و حتی اخیرا هم اصرار داشت که " نمیخواهید من را عزل کنید ! " که اخیرا متوجه شدیم ، طبق یکی از بند های وکالتنامه ، در صورت عزل میخواهد کل مبلغ حق الوکاله را بگیرد !!!
حال با توجه به این موارد ، بنده و سایر موکلین چگونه میتوانیم از ایشان شکایت و این قرارداد را باطل کنیم ؟

شازده کوچولو
انتقال سند با وکالت بلاعزل و با قرارداد صلح
سلام
انتقال سه دانگ از آپارتمانی که همسرم میخواد به نامم بزنه با وکالتنامه بلاعزل که محضری هست، هبه محسوب میشه؟ قابل استرداد قانونی هست از طرف همسرم از طریق دادگاه ؟
انتقال سه دانگ همان ملک قبلاً به نام من انجام شده و سند رسمی دارم، همسرم میتونه بدون هیچ مدرکی به دادگاه ادعا کنه هبه ست یا حالا هرچی ، و ازم پسش بگیره ؟