رضا دهقان
بازگشت به کار
با عرض سلام و احترام
با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما
ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:
من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.
درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.
درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.
چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.
ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.
و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.
آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟
سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.
راه حل عملی چیست؟
بی اندازه سپاسگزارم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
فرزانه بزم آمون
با سلام
نظر به اینکه آیین های استخدامی هر سازمانی متفاوت خواهد بود پیگیری از طریق سازمان مرکزی دانشگاه کارآمدتر خواهد بود.
در این خصوص چنانچه نیاز به مشاوره بیشتری دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ساسان فتحی
هبه به همسر
سلام...همسرم یک خانه با سند عادی رو به صورت مبایعه نامه به من بخشیده است و هیچ وجهی و پرداخت نکردم آیا می تواند پس بگیرد .1)بن.ند فسخ وجود ندارد 2 ثمن معامله به مبلغ 1400000000درج شده با شرایط پرداخت بهصورت سایر به همان مبلغ و تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ و در قسمت توضحات درج شده که در کمال سلامت این ملک رو به همسرم می بخشم.......اگر اشکال دارد چه اضافه کنم
امین صفری
چک صیادی
سلام وقت بخیر خسته نباشید
چک به مبلغ ۳۰۰ ملیون از یه شخصی دارم مبلغ ۱۷۰ ملیون به حسابم واریز کرد و ۱۳۰ ملیون از طلبم باقی ماند که بعد از چند ماه که گذشته واریز نکرد و پاسخگو نبود. دو ماه پیش چک ۳۰۰ ملیونی را برگشت کردم و اجرائیه گرفتم چند روز پیش درخواست ابطال اجرائیه به دادگاه داده و تیر ماه جلسه رسیدگی داریم. سوالم این هست که من باید تا روز دادگاه اقدامی انجام بدم؟؟آیا لایحه خاصی باید به دادگاه بدم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حسام حسامي
آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟
سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.
سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده
حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم
و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.
آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟
ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.
آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.
همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.