رضا دهقان
بازگشت به کار
با عرض سلام و احترام
با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما
ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:
من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.
درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.
درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.
چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.
ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.
و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.
آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟
سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.
راه حل عملی چیست؟
بی اندازه سپاسگزارم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
فرزانه بزم آمون
با سلام
نظر به اینکه آیین های استخدامی هر سازمانی متفاوت خواهد بود پیگیری از طریق سازمان مرکزی دانشگاه کارآمدتر خواهد بود.
در این خصوص چنانچه نیاز به مشاوره بیشتری دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مهدی رضاپور
تعلیق
من به یکسال حبس و80میلیون جریمه محکوم شدم وچون سابقه نداشتم قاضی طبق ماده46قانون مجازات 6ماه حبس و سه چهارم جریمه نقدی منو برای یکسال تعلیق کرد. این یعنی چی
محمد قضاوی
اختلاف بر سر تقسیم مال
سلام وقت بخیر اختلاف برای تقسیم مال سال 1398 زمینی توسط بدون اطلاع من فروخته وبین دو برادرم تقسیم وبه ازای اون مبلغ 3 دانگ از منزل مسکونی به من داده شد بعد از گذشت 4 سال متوجه شدیم مبلغ 48 ملیون تومان سال 98 به منکمتر داده شده و این موضوع مورد تایید براد هایم نیز هست حال اختلاف ما بر سر این است ایا این پول می بایست به من داده شود یا مادرم
و آشتیانی
تملک آپارتمان ها
سلام من در یک مجتمع 40 واحدی زندگی می کنم که در بعضی از واحد ها مالک واحد ساکن است و در بعضی از واحدها مستاجر زندگی می کند.
شارژ ماهیانه به حساب بانکی مشخصی هر ماهه توسط ساکنین واریز می شود.
امسال تصمیم گرفته شده که خاک باغچه ها را تعویض کنیم و ضمنا گلدان های خراب و شکسته را نیز تعویض کنیم و گل کاری نیز انجام شود.
این هزینه ها باید از حساب بانکی که شارژ ماهیانه واریز می شود پرداخت شود ؟ یا اینکه برای واحدهایی که اجاره داده شده است لازم است مالک مربوط جداگانه سهم هزینه خود را بپردازد ؟
با تشکر