سال نو مبارک! پس از تعطیلات نوروز از ۵ فروردین پاسخگوی شما هستیم.
پروفایل کاربر

رضا دهقان

4 سال پیش

بازگشت به کار

با عرض سلام و احترام

با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما

ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:


من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.

درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.

درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.

چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.

ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.

و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.


آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟

 سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.

راه حل عملی چیست؟

بی اندازه سپاسگزارم


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

4 سال پیش

با سلام

نظر به اینکه آیین های استخدامی هر سازمانی متفاوت خواهد بود پیگیری از طریق سازمان مرکزی دانشگاه کارآمدتر خواهد بود.

در این خصوص چنانچه نیاز به مشاوره بیشتری دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهراد فرزانه

1 سال پیش

جعل چک غیر صیادی

بنده چک‌های سفید همسر سابقم را کتابت پا درج امضای دیل چک ، آنها را به شوهر خواهرم امانت دادم (دوتا از برادرانم شاهد عینی می‌باشند )که نامبرده بدون اطلاع من چک‌ها رو بنام خودش برگشت و بنام پسرش انتقال داده که ایشونهم دادخواست مطالبه چک بر علیه همسرم سابقم دادند ؟ که همسر سابقم با ارسال لایحه یی اظهار نمودند که از بنده مدت ۵ سال است که جدا شدند پ بنده چک‌های ایشون رو با جعل امضا و نوشته در اختیار شوهر خواهر و پسرش قرار دادم، به نظرتون تو دادگاه آیا واقیت و بگم که کن چک‌ها را. جعل کردم ( اون موقع خیلی از دست همسرم شاکی بودم )اما با حسن نیت آنها را نزد شوهر خواهرم امامت گذاشتم ،لطفا راهنمایی بفرمایید

پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

1 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

امیر نامی

6 ماه پیش

چت تلگرام

اگر از چت تلگرام به همراه آیدی تلگرام فیلم گرفته باشیم در دادگاه کیفری بعنوان دلیل اثبات جرم کلاهبرداری قابل استناد و دادن حکم قطعی هست یا خیر ؟؟آیا از طرف پلیس فتا با توجه به دیلیت چت از دو سمت امکان اثبات چت وجود دارد ؟؟