میثم درجی
بستن قرارداد بدون بیمه
سلام برادر من به علت از کار افتادن هر 2 کلیه ازکارافتادگی از بیمه گرفته و حقوق در یافت میکنه. حالا میخاد توی شرکت خصوصی هم کار کنه ولی شرکت میگه باید برات بیمه رد بشه وگرنه تخلفه ونمیشه باهات قرارداد ببندیم. با توجه به قانون میشه بصورت مشاوره ای توی شرکت جذب بشه و براش بیمه رد نشه و حقوق از کارافتادگیشم همچنان دریافت بکنه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مریم دهاقانی
برداشت اطلاعات کاری
سلام وقتتون بخیر ببخشید من به تازگی از یک شرکت معماری بیرون اومدم اونجا به عنوان طراح کار میکردم و 2 سال کاری که انجام دادم و همه ی طرح ها و پروژه هام الان تو سیستم شرکت مونده و کارفرمام اجازه برداشتنشون رو به من نمیده میگه اطلاعات محرمانه هست.در حالی که اکثرشون هم فقط طراحی داخلی های ویلاهای شخصیش بوده.
اما از اون جایی ک من کارم طوری هست که رزومه ام فقط با وجود عکس ها و پروژه هام معتبره و بدون نشون دادن پروژه هایی که کار کردم عملا دیگر بدون سابقه کار حساب میشم تو رشته ی خودم،میخوام ببینم این اقا از لحاظ قانونی میتونه نگذارد من پروژه هام رو بردارم؟و اینک اگر نگذارد من حق اینو دارم که بهش بگم پس هر چی انجام دادم رو پاک میکنم؟چرا وقتی من از اون جا اومدم بیرون باید از کار من استفاده کنه؟
درضمن من بطورکل هیچگونه قرارداد استخدامی یا عدم افشا اطلاعاتی امضا نکردم
بدون نام
تبدیل وضعیت استخدامی
باسلام و خسته نباشید
بنده در آزمون کشوری استخدامی آب وفاضلاب روستایی پذیرفته شدم و بعداز آن آب و فاضلاب روستایی که یک شرکت دولتی بود با آب و فاضلاب شهری که یه شرکت نیمه دولتی(خصوصی) هست ادغام شده و وضعیت استخدامی ما که قرار بود در روستایی پیمانی باشد و کد استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی صادر شود شنیده میشود که قرار است بعد ادغام به قرارداد کار کعین تبدیل شود! حال سوال اینجاست که آیا تبدیل وضعیت استخدامی با توجه به آزمون استخدامی کشوری که ما دادیم قانونیست؟ وآیا با تبدیل وضعیت استخدامی ما متضرر می شویم ؟ یا قرارداد کار معین هم معادل استخدام پیمانی در شرکت های نیمه دولتی است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
حسین غیاثوند
قرارداد ساعتی بازنشسته تامین اجتماعی
بازنشسته تامین اجتماعی هستم آیا می توانم در آزمایشگاه خصوصی یک شیفت صبح کار کنم
باتشکرفراوان