مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میثم درجی

6 سال پیش

بستن قرارداد بدون بیمه

سلام برادر من به علت از کار افتادن هر 2 کلیه ازکارافتادگی از بیمه گرفته و حقوق در یافت میکنه. حالا میخاد توی شرکت خصوصی هم کار کنه ولی شرکت میگه باید برات بیمه رد بشه وگرنه تخلفه ونمیشه باهات قرارداد ببندیم. با توجه به قانون میشه بصورت مشاوره ای توی شرکت جذب بشه و براش بیمه رد نشه و حقوق از کارافتادگیشم همچنان دریافت بکنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

باسلام؛

بله امکان فعالیت به شکل مشاوره ای و در قالب قرارداد مشاوره فراهم است. البته توجه کنید که به طور کلی در صورتی که شما از بیمه کارافتادگی استفاده می‌کنید، استخدام در شرکت دیگر قانونی نیست.


بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ن ن

1 هفته پیش

سفته ضمانت

سلام، وقت بخیر. می‌خوام در کارخانه ای استخدام شوم.سفته خواستن برای ضمانت. من از دادن سفته میترسم. چکار کنم که برای من و خانواده دردسر نشه. چه کنم؟

پروفایل کاربر

محمد افضل زاده

5 سال پیش

تفاوت تاریخ شروع قرارداد و تاریخ قرارداد

 آیا قانونی لست که تاریخ شروع قرارداد (آغاز مدت )چندین ماه زودتر از تاریخ قرارداد  باشد

پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

امضا برگه دریافت حقوق و مزایا

سلام، ببخشید من در یک کارگاه کار میکنم کارفرما هر ماه ازما امضا میگیره یک ورقی تو نوشته شده من تمام حقوق مزایا عیدی تحویل کرفتم ولی بما نداده ما از ترس که بیکار شیم امضا میکنیم. ایا این سند ادارکار قبول میکنه؟