سال نو مبارک! پس از تعطیلات نوروز از ۵ فروردین پاسخگوی شما هستیم.
پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

بیمه بی کاری

به نام خدا
سلام
در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و قرارداد یکساله (ابتدای 98 تا انتهای 98) دارم. شرکت گفته است از ابتدای 99 به من نیازی ندارد و قرارداد جدیدی با من نمی بندد. میخواهم بدانم مبلغ بیمه بیکاری که سازمان تامین اجتماعی به من پرداخت می کند به طور خالص ماهیانه چقدر می شود؟
من 75 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حقوق امسال من ماهیانه 8 میلیون تومان بوده و حق بیمه واقعی هم برای آن پرداخت می شود. ضمنا همسر و یک فرزند دارم.
متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

با توجه به بند الف ماده 7 قانون بیمه بیکاری، اشخاصی که بین 25 تا 120 ماه سابقه بیمه داشته و متاهل باشند در صورت دارا بودن سایر شرایط قانونی برای دریافت بیمه بیکاری، 18 ماه بیمه بیکاری دریافت خواهد کرد. همچنین به موجب بند ب از همان ماده، میزان مقرری بیمه شده معادل 55 درصد از متوسط مزد یا کارمزد روزانه ی وی است. و به ازای هر فرد تحت تکفل 10 درصد اضافه می گردد. بنابراین 75 درصد از متوسط حقوق شما میزان مقرری بیمه بیکاری خواهد بود.

جهت محاسبه متوسط حقوق نیز به این تبصره از ماده 7 توجه نمایید: متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده بیکار به منظور محاسبه مقرری بیمه بیکاری عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به‌مأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر روزهای کار، و در مورد بیمه شدگانی که کارمزد دریافت می‌کنند‌آخرین مزد عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به مأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر (90) در‌صورتی که بیمه شده کارمزد، ظرف (3) ماه مذکور مدتی از غرامت دستمزد استفاده نموده باشد متوسط مزدی که مبنای محاسبه غرامت دستمزد قرار‌گرفته به منزله دستمزد ایام بیکاری تلقی و در محاسبه منظور خواهد شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

کار مجدد پس از بازنشستگی

من بازنشسته تامين اجتماعی از طريق مشاغل سخت و زيان اور هستم يعنی با بيست سال سابقه از ده سال سنوات ارفاقی استفاده كرد ام ميخواستم سوال كنم با توجه باه اين كه مدرك دكتری دارم امكان كار مجدد را به چه صورت دارم كه برای بازنشستگی من مشكلی پيش نيايد؟

پروفایل کاربر

نون میم

2 هفته پیش

امور شرکتی و کارمندی

سلام وقت بخیر. من کارمند یک شرکتی هستم که از فروردین سال 1400 تا شهریور 1403 به صورت تمام وقت مشغول به کار بودم و این شش ماه اخیر یعنی از مهر 1403 تا اکنون پاره وقت هستم. الان قصد ندارم برای سال آینده مجدد قراردادی ببندم با این مجموعه و این موضوع رو از اول همین ماه بهشون اطلاع دادم. مسئله ای که هست این هستش که عیدی امسال رو به من ندادن و میگن که رفته توی تسویه، همچنین قصد پرداخت حقوق اسفندم رو هم ندارند و این رو هم بردن توی تسویه، بابت سنوات هم میگن که هرموقع داشتیم میدیم. به نظر شما این موارد طبق قانون هست و مجاز به همچین رفتاری هستن؟

پروفایل کاربر

زهرا راد

3 سال پیش

سفته تضمینی

گرفتن سفته از سوی شرکت ها در هنگام عقد قرارداد از اشخاص طبق قوانین کار است؟آیا می تواند از سوی شرکت مورد سوء استفاده قرار گیرد؟ چگونه می توان از خطر سوءاستفاده از سفته، که وجه نقد محسوب می شود، رهایی یافت؟