پروفایل کاربر

کاربر

بیمه و مالیات پیمانکاری

مالیات اشخاص حقیقی و بیمه چقدر است البته پیمانکار هستم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

به عنوان پیمانکار اگر کار را به تنهایی انجام می دهید، الزامی به پرداخت بیمه ندارید. در صورتی که جهت انجام کار کارگرانی را به استخدام درآورید موظف هستید کارگران خود را بیمه نمایید.

در خصوص مالیات نیز در صورتی که به عنوان شخص حقیقی فعالیت می کنید، تا رقمی مشخص معاف از مالیات، و برای بیشتر از آن به صورت پلکانی، معادل 15، 20 و 25 درصد مالیات پرداخت می شود. در صورتی که به صورت شخص حقوقی فعالیت می کنید، 25 درصد از درآمد ناخالص شما به عنوان مالیات بردرآمد محاسبه خواهد شد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عباس محمدی

حق خسارت

سلام من مغازه کسی رو سقف کاذب زدم و پولمو کامل گرفتم بعد چند روز رفته شکایت داده کار خرابه
قرار داد هم نداره ایا کاری میتونه انجام بده مبلغ کارهم ۳۲ م هست

پروفایل کاربر

علی جعفرزاده دیزج

راهنمایی میخوام

سلام بنده درجه دارپیمانی۵ساله نیروی انتظامی بودم که سه چهارماه ازخدمت مانده اخراج شدم برگه تسویه حساب رادادندواضافه دریافتی رابرگرداندم ولی کارت پایان خدمت نگرفته ام وهنوزهم که هنوزه کارت پایان خدمتم نیومده لطفاًراهنمایی ام کنیدبرای گرفتن کارتم چه کارکنم،ممنون میشم

پروفایل کاربر

روح اله عباسخانی

گرفتن طلب

سلام در صورتی که فردی بعنوان پیمانکار همراه با نیروهای زیر نظر خود برای شرکتی کار کرده باشد وقرارداد یک ماه بوده ولی بعد از یک ماه به خواسته شرکت کار ادامه پیدا کرده باشد وقرارداد جدیدی نوشته نشود در صورتی که بعد مدتی شرکت بدون هیچگونه دلیلی پیمانکار راه جواب کند ومقداری از طلبش مانده باشد تکلیف پیمانکار که نیروهایش حقوق را از او میخواند چیست باید برای طلبش از شرکت چکار کند؟و تکلیف یک چک صیادی ثبت نشده که بابت مقداری از طلب به پیمانکار داده شده است چیست البته چک به اسم شرکت نیست وبه اسم پدر صاحب شرکت است؟