پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

تعیین مجازات چند جرم برای یک متهم

سلام

در صورتیکه که در یک پرونده، متهم بیش از یک عنوان جرم مرتکب شده باشد، (مثلا هم خیانت در امانت و هم کلاهبرداری) مجازات هر کدام جداگانه لحاظ می شود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

4 سال پیش

با سلام 

در فرضی که یک نفر مرتکب جرائم مختلفی شود و برای ایشان در هیچ کدام از جرائم حکم محکومیت قطعی صادر نشده باشد با موضوع تعدد جرم مواجه هستیم در فرض سوال مطرح شده با توجه به آن که جرائم از نوع  جرائم تعزیزی می باشد و شیوه تعیین مجازات بدین ترتیب است که  حداقل مجازات هر یک از آن جرائم بیشتر از میانگین حداقل و حداکثر مجازات مقرر قانونی است و مرتکب در واقع محکوم می‌شود اما در مقام اجرا شديدترين مجازات تعیین شده اجرا می شود.

صنم مقیمی 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شهین توحید

رضایت محضری

سلام

برای گرفتن مجوز اسانسور شهرداری رضایت همسایه ها راخواست در دفتر خانه رضایت دادیم ولی ظاهرا بخاطر مکان اسانسور در چشمه پله مجوز نداده مالک طبقه بالا از رضایت سواستفاده کرد و اسانسور گذاشت آیا می توان از او شکایت کرد شهرداری هم گفته جریمه ماده صد دارد که این حریمه هم به بقیه مالکان تحمیل می شه آیا می توانیم شکایت کنیم و چه شکایتی

پروفایل کاربر

مرتضی ح

شکایت از برقکار

سلام و‌عرض ادب بنده طبق یک پیش فاکتور مبلغی نقد و مبلغی طی چهار چک دادم به یک برق کار تا کارهوشمند سازی خونه رو انجام بده این مبالغ باب پیش فاکتور خرید لوازم هوشمند بوده و بعد گذشت سه ماه تاسررسید اولین چک کار من نباید اینقدر ظول می کشید تا سررسیذ چک‌ها ولی برقکار کارش و درست انجام نمیداد و روزی یک ساعت کار میکرد و میرفت و خلاصه بعد گذش شش ماه و اخرین چک سر انجام با توجه به عدم تعهداتش نسبت به انجام برق کشی من رفتم فاکتور نهایی و ازطریقی از شرکت هوشمند سازی گرفتم ولی نگفتم نماینده شما چنین کاری با بنده کرده وقتی فاکتور نهایی گرفتم دیدم تا سرررسید چک سوم مبلغ فاکتور و بدهی من بابت لوازم به شرکت پرداخت شده است.منم بخاطر عدم تعهداتش نسبت به انجام امور برقکشی و چون لوازم گرفته بودم ولی بهره برداری نمی‌تونستم کنم چک چهارم پاس نکردم ولی اون چون من چک داده بودم چک و برگه زد و بعد چهار ماه کش و قوس البته صحبتی کرده بودم که اقا بیا کار تموم کن چک و بگیر ولی رفت و از طریق دادکاه وصول زد چون من چک و داده بودم ولی دادکاه در جریان مشکلات بنده نبود حالا من میخوام به دلیل انجام حس کار و خیانت در اون چک که بالاتر از پیش فاکتور هست شکایت کنم آیا میشه ؟

پروفایل کاربر

مسعود نصیری

رد و بدل شدن چک در معامله مگر موجب بسته شدن معامله نیست؟

از طلافروش قطعه ای طلا بصورت ۳۰درصد نقد بقیه سه فقره چکبا افزایش درصدی به مبلغ و یک عدد چک ضمانت خریدیم .و متنی را بدون توضیح بعنوان قرارداد به امضای همسرم رساند و اکنون بعد از وصول تمام چک ها بدلیل گران شدن طلا از عودت چک ضمانت خودداری می‌کند و تهدید به اجرا گذاشتن آن میکند و مبلغی درشت معادل قیمت اولیه مطالبه می‌کند
واقعا درمانده شدم لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس