وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسن شجاعی

حبس تعزیری

باسلام

نظربه تبصره ماده۱۸ ق م ا درخصوص احکامی که بیش از حداقل مجازات قانونی صادرگردیده مثلا فردی ۴گرم و۷۰ سانت شیشه به جرم نگهداری رابرابربند۴ از ماده ۸ ق م م م به ۸ سال حبس محکوم کرده ،چه رویه ای درپی میگیرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

لطفا پرسش خود را دقیق بیان نمایید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

حسن شجاعی

5 سال پیش

سلام
بابت ۴گرم و۷۰سانت شیشه ۸سال حبس حکم شده است

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اسداله اقائی چکان

خرید آپارتمان

با سلام . خرید آپارتمانی اتفاق افتاده که به صورت قولنامه در دفتر املاک ثبت شده و هنوز در سامانه کاتب ثبت نگردیده . فروشنده و خریدار هم توافق کرده اند و معامله قطعی است . ولی فرشنده قبلی از تحویل آپارتمان خودداری میکند و اظهار مینمایند کسی که آپارتمان را به شما فروخته قبلا این آپارتمان را از من خریدیده و هنوز تسویه حساب مالی را به صورت کامل انجام نداده . ضمن اینه خود ایشان هم با قولنامه فروش را انجام داده . حال باتوجه به ماوقع ، آیا میتواند به بهانه انجام نشدن تسویه حساب توسط خریدار قبلی از تحویل آپارتمان به ما خودداری نماید .

پروفایل کاربر

امیرارسلان عامری زاده

تصادف

سلام بنده چند وقت پیش تصادف کردم و فرار کردم طرف انداخت دنبال من شروع کرد تعقیب گریز کردن و زد عقب ماشین من و منحرف کرد خودروم رفتم تو دیوار صحنه تصادف بهم زد ایا جرم است ؟

پروفایل کاربر

صدیقه فلاح

اخذ توضیح ضابط

سلام وقت بخیر
تجدید وقت به لحاظ ضرورت اخذ توضیحات ضابط
یعنی چی میشه لطفا راهنمایی کنید
متهم یک پرونده بودم امروز لایحه دادم دلایل برائت نوشتم بعدش بازپرس این دستور رو داده