حسن شجاعی
حبس تعزیری
باسلام
نظربه تبصره ماده۱۸ ق م ا درخصوص احکامی که بیش از حداقل مجازات قانونی صادرگردیده مثلا فردی ۴گرم و۷۰ سانت شیشه به جرم نگهداری رابرابربند۴ از ماده ۸ ق م م م به ۸ سال حبس محکوم کرده ،چه رویه ای درپی میگیرد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
دلنیا ملکی
رضایت ترخیص بیمار تصادفی از بیمارستان
پدر من عابر پیاده بوده و یک موتوری با ایشون تصادف کرد و توسط آمبولانس به بیمارستان دولتی منتقل شدند. در مدتی که پدر من در این بیمارستان بود پزشکی قانونی یکی دوبار آسیبهای ایشون رو بررسی و ثبت کرد.
ارائه خدمات و کادر درمان این بیمارستان خیلی بد بود و هیچگونه رسیدگی نداشتند و وضعیت بهداشت این بیمارستان هم در پایین ترین سطح ممکن بود. به همین علت ما جهت انتقال پدرم به بیمارستان بهتر، رضایت شخصی دادیم برای ترخیص. بعد از اینکه رضایتنامه را امضا کردیم هیچگونه مدارک پزشکی و پزشکی قانونی را به ما تحویل ندادند و گفتند چون رضایت دادین دیگه امکان شکایت از موتوری و گرفتن خسارت و طول درمان ندارید.
آیا این گفته آنها درست است؟ و ما باید چیکار کنیم؟
شیرین حسینی
رد درخواست تعلیق
با سلام
من ۸ ماهحبس تعزیری درجه ۵ دارم که با پیگیری زیاد به دلیل اینکه نوزاد دارم تبدیل به پابند شد اکنون بعد از گذشت ۴ ماه درخواست تعلیق دادم که قاضی نوشته به دلیل ارفاق دیگه درخواست رد میشه
اکنون راهی هست به جز تعلیق برای ازادی؟
مهدی جمالی
غیبت زندانی ب دلیل مریضی
سلام برادرم آمده مرخصی و الان مریض شده اگر چند روز نرود و بعدا با گوهی پزشک برود مشکلی پیش می اید؟ ب جرمش اضافه می شود؟؟