وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسن شجاعی

حبس تعزیری

باسلام

نظربه تبصره ماده۱۸ ق م ا درخصوص احکامی که بیش از حداقل مجازات قانونی صادرگردیده مثلا فردی ۴گرم و۷۰ سانت شیشه به جرم نگهداری رابرابربند۴ از ماده ۸ ق م م م به ۸ سال حبس محکوم کرده ،چه رویه ای درپی میگیرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

لطفا پرسش خود را دقیق بیان نمایید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

حسن شجاعی

5 سال پیش

سلام
بابت ۴گرم و۷۰سانت شیشه ۸سال حبس حکم شده است

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

تعویض موتور ماشین

سلام و عرض ادب
من یک ۲۰۶ تیپ ۳ دارم برای سال ۱۳۸۳، یک سوالی که برام پیش اومده این هست که همونطور که مستحضر حضورتون هست، تعویض موتور کلا کار سخت و پر مشقتی هست. اما با این اوصاف ۲۰۶ هایی وجود دارد که موتور های تقویت شده و قوی تری مثل موتور rc یا tu۵ روی ماشین نصب کردند با اینکه موتور فابریکی tu۳ و ضعیف تر بوده ولی این تغییر رو بصورت ثبت در سند و کاملا قانونی ثبت کرده اند.
سوال بنده این هست که چگونه امکان پذیر هست که موتور ماشین رو به موتور قوی تری مثل rc تغییر داد و اون و بصورت قانونی ثبت کرد و شیوه استارت قانونیش به چه صورتی هست؟
با تشکر از پاسخگوییتون

پروفایل کاربر

اصغر مهری

سهمیه ارث پدری

سلام ما ملک پدری رو دادیم ساختن چون سه تا ملک بود من به برادرم وکالت دادم که کاراشو انجام بده ایشان با برادرها وخواهرم دست به یکی کردن ورفتن بنام خودشان کردن میشه کاری کرد یانه

پروفایل کاربر

فرشاد پیرگزی

معاونت در جرم

سلام.یک بانک دوتا نگهبان داره نگهبان شیفت صبح کارش اینه بیاد در رو باز کنه و موقع تحویل شیفت در رو ببسته ولی ظهر نمیبسته

نگهبان دوم دست به در نمیزنه و با سارقین هم دست هست سارقان میان سرقت انجام میدند و میرن

ایا نگهبان دوم معاون در جرم شناخته میشود؟چرا

عمل نگهبان اول و دوم ترک فعل است یا فعل چرا؟