پروفایل کاربر

سعید مج

خدمات واسطه غذایی

سیستم های واسط کسب و کار غذایی مثل سفارشات آنلاین غذایی در صورت بروز مسمومیت یا حتی مرگ چه کسی از لحاظ حقوقی پاسخو خواهد بود ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است باید قرارداد شما با تامین کننده بصورت دقیق بررسی گردد که در تعهدات طرفین در خصوص  موضوعاتی از این قبیل چیزی ذکر گردیده وسلب مسئولیت از شما صورت پذیرفته و یاخیر ؟ و همچنین آیا شما به عنوان فروشنده محسوب می گردید و یا تامین کننده.؟

در خصوص این مسائل بیشترین مسئولیت بر عهده فروشنده می باشد. لیکن چنان چه شکایت کیفری مطرح گردد کارشناس دادگستری تعیین و میزان مسئولیت هر یک از طرفین را بصورت دقیق مشخص خواهد نمود.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

نقش حقوقی مالک جدید و قدیم در معامله املاک

معامله ملکی با اطلاع کامل خریدار و فروشنده از تمام جزییات مورد معامله و حقوق سایر افراد نسبت به ملک موصوف انجام شده است . سال گذشته من دادخواست الزام به تنظیم سندسرقفلی را علیه مالک فعلی تقدیم کردم . دادگاه پس از جلسه سوم رسیدگی، با استدلال اینکه طرح دعوی میبایست علیه مالک اولیه نیز انجام میشد قرار رد دعوی را صادر نمود . با توجه به اینکه مالک فعلی با اطلاع دقیق از حق سرقفلی مذکور نسبت به خرید اقدام کرده است اکنون حضور مالک اولیه در دادگاه ضرورت دارد؟ آیا میتوان بدهی را به مالک اولیه نسبت داد؟
مالک فعلی نیز اخیرا" دو دانگ ملک را به دیگری واگذار کرده است آیا باید وی را نیز طرف دعوی قرارداد؟

پروفایل کاربر

امیر حیدری

مشارکت در ساخت

پدرم سال ۹۲ یک زمین داشت به ارزش روز ۴۰۰ میلیون تومان و با یکی از دوستانش تصمیم گرفتند یک آپارتمان به صورت طرح شراکتی بسازند. قراردادی نوشتند در سال ۹۲ مبنی بر اینکه هر کدام یک آورده ی برابر داشته باشند تا هرکدام سه دنگ از ملک را صاحب شوند.
پدرم زمین خود را به عنوان آورده قرار دادند به ارزش آن زمان که ۴۰۰ میلیون تومان بود و شریک هم در قرارداد موظف شدند که چهارصد میلیون تومان پول نقد جهت کسب جواز و اجرای پروژه بپردازند.لازم به ذکر است که بنا در آن سال با آن مبلغ کامل میشد.
اما شریک به تعهد خود در قرارداد اول عمل نکرد و مبلغ بسیار اندکی را پرداخت.
به همین جهت پدرم برای اینکه ایشان را ترغیب به پرداخت وجه کنند در سال ۹۳ قرارداد دومی متمم قرارداذ اول نوشتند که طبق آن موظف شدند اگر شریک پول را بپردازند و ساختمان را تمام کنند یک واحد از واحد های خود را به ایشان اضافه بدهند.اما مجددا پول آنچنانی توسط شریک به پروژه تزریق نشد.
پدرم هفت ماه پیش فوت کردند اما همچنان بعد از گذشت ده سال فقط پنجاه درصد آن پروژه انجام شده و ارزش روز زمین ما ۳۶ میلیارد تومان شده است. طبق محاسباتی که انجام شد شریک در طی این ده سال فقط چهارمیلیارد تومان پرداخت کرده است یعنی تقریبا کمتر از یک ششم وجهی که باید میپرداخته است.
در حال حاضر شش دانگ زمین و شش دانگ جواز ساخت به نام پدرم است.
طبق نظر کارشناسی که سر پروژه آوردیم کل بنا در همین حالت و زمین و جواز مجموعا ۸۵ میلیارد تومان ارزش دارند.
حالا ما وراث پدرم می‌خواهیم سهم خودمان را به شخص دیگری بفروشیم که بیابند و با آن شریک شراکت را ادامه دهند.
من میخواستم بدانم طبق چیزی که بیان کردم چقدر از آن ۸۵ میلیارد تومان سهم پدر بنده می‌شده که ما وراث به خریدار بگوییم این مقدار از ساختمان سهم ما است؟
با تشکر

پروفایل کاربر

عرفان اصغری

مالیات برای کسب و کار واسط

با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما