مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی امینی

5 سال پیش

خسارت وارده به چمدان

درود بر شما

اگر در یک مسافرت هوایی چمدانی آسیب ببیند،آیا شرکت هواپیمایی میتواند برای جبران خسارت وارده به کنوانسیون ژنو و الحاقیه های آن رجوع کند؟

آیا در این کنوانسیون به چگونگی محاسبه خسارت وارده به مسافر اشاره شده است؟

با سپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

anahita rahimi

5 سال پیش

با سلام 

کنوانسیون ژنو راجع به حقوق بشر دوستانه است و راجع به حقوق کشورهای در جنگ همچنین غیر نظامیان آسیب دیده در جنگ مطرح شده است و در مورد خسارت وارد به چمدان مسافر نیست. 


با احترام تیم حقوقی وینداد

anahita rahimi

5 سال پیش

با سلام 

کنوانسیون ژنو در مورد حقوق بشر دوستانه است و الحاقیه های آن مبنی بر قوانین حقوقی کشورهای درحال جنگ است. در این کنوانسیون در مورد خسارت وارده به غیر نظامیان در زمان جنگ اشاره شده نه در مورد خسارت وارد به چمدان مسافر. 


با احترام تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید صالحی

8 ماه پیش

نحوه اقدام به اجرای احکام یا خلع ید

سلام وقت بخیر
بنده ۳دانگ آپارتمانم را سال۹۸ بنام همسرم صلح کردم تقاضای اجرت المثل کرد بابت ۳ دانگ که دادگاه هفته گذشته رای پرداخت ۳۴۸ملیون رو صادر کرده همزمان درخواست خلع ید از اپارتمان برای بنده داد و دادگاه حکم به خلع ید داده الان بنده باید مبلغ اجرت المثل رو بدهم یا برم لایحه بدم برای خلع ید که خونه رو بفروشند و تقسیم سهم کنند چکار کنم الان؟

پروفایل کاربر

امیرعباس رحیمی

2 سال پیش

کش و قوس با منابع طبیعی

سلام پدرم بیش از سی سال پیش زمینی از اموزش پرورش در شهر گرگان منطقه میناگل خریداری کرده و سند شش دانگ و منگوله دار نیز دارد اما اعلام شده زمین ها جط منابع طبیعی است و حتی دادگستری اعلام کرده سندهای شخصی را باطل میکنیم ایا چنین اقدامی ممکن است و اینکه ما میخواهیم مجوز ساخت بگیریم باید چطور اقدام کنیم؟

پروفایل کاربر

میرا ایرانمهر

4 ماه پیش

مستقل شدن

من ۲۵ سالمه و مجردم پدری به شدت ظالم دارم همش آزار و اذیت میکنه نمیزاره یه آب خوش از گلوم پایین بره درضمن نمیزاره کار کنم پول در بیارم و خودشم بهم پول نمیده خیلی محدودم میکنه و زورگوئه حتی چند باریم به مرگ تهدیدم کرده خیلی ظالمه و انتظار داره هرچی میگه من بگم چشم و هیچ کاری به جز تو خونه موندن نکنم من دوست دارم کار کنم خودش بهم پول نمیده نمیزاره کارهم کنم من میخوام برم یه شهر دیگه زندگی و کار کنم نگرانم نکنه بیاد دنبالم و منو برگردونه خونه حالا من باید چیکار کنم؟

اگه بخوام از این شهر برم و پدرم اومد منو پیدا کرد و خواست منو برگردونه خونه طبق قانون میتونه منو به زور با خودش برگردونه خونه؟

برای اینکه حتی اگه منو پیدا کرد نتونه منو برگردونه خونه میشه حکم آزادی بگیرم؟ یعنی حکمی که من آزادم و اون حق نداشته باشه به زور منو با خودش ببره؟

اگه همچین حکمی هست باید چیکار کنم تا این حکم رو بگیرم؟