پروفایل کاربر

مجتبی تقی زاده

دادخواست تقابل برای ابطال قرارداد مشارکت در ساخت

سلام اینجانب با شخصی یک قرارداد با عنوان قرارداد مشارکت در ساخت مجموعه مسکونی بستم که مبالغی به ایشان پرداخت کنم و مشترکآ نسبت به ساخت اقدان کنیم.ان شخص قبلا با چند نفر که مالک یک زمین بودند قرارداد مشارکت در ساخت بسته بود که زمین از انها و پروانه و ساخت از او باشد و پس از ساخت واحد ها تقسیم شود.در قرارداد انها قید شده که اولا (فروش و پیش فروش) بایستی با اجازه کتبی مالکان باشد و ثانیا (سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ).در قرارداد من و ان شخص قید شده که(قرارداد حاضر بین طرفین این قرارداد در جهت تامین منابع مالی لازم در خصوص انجام تعهدات آن قرارداد میباشد.لذا کلیه تعهداتی که آقای ..... در قرارداد اصلی به مالکین داده است در این قرارداد نیز ایشان به اینجانب متعهد میباشند.همچنین مقرر گردید پس از اخذ پروانه ساخت وانجام صورتجلسه آغاز عملیات اجرایی بین آقای ..... و مالکین ملک مذکور ، طرفین قرارداد مشترکآ نسبت به اجرای عملیات ساخت اقدام نمایند.مدت زمان حضور در محل پروژه بر مبنای قدر السهم طرفین قرارداد میباشد). ساختمان در مرحله اخر نازک کاری است و من با طرف قراردادم اختلاف پیدا کردم و دادخواست به طرفیت او و مالکان دادم.مالکان دادخواست تقابل دادند که به استناد موارد ذکر شده در بالا(سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ) قرارداد من و ان شخص باید ابطال شود.

میخواستم ببینم با توجه به اینکه قرارداد من مشارکت در ساخت است ایا دادخواست انها رد میشود یا نه؟

همچنین معنی واگذاری در حقوق چیست؟

همچنین معنی جایگزین در حقوق چیست؟

ممنون از وقتی که میگذارید



مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

فضل اله اسکندری

7 ماه پیش

سلام چنانچه قبل از قرارداد شما مالکان که می فرمایید مالکیت داشتن که دادگاه به آنها حق میده ولی اگه بعد قرارداد شماست که اعتباری ندارد بستگی به مطالعه قراردادمشارکت به صورت کامل دارد خواهشاً بدون مشورت با وکیل متخصص هیچ کاری نکنید

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

2 سال پیش

با سلام.

دوست عزیز، با توجه به اینکه کیس شما از حالت سوال خارج است، توصیه میشود که با یک وکیل در تماس باشید. 
مشاوران حقوقی تیم وینداد اماده ی پایخگویی و راهنمایی شما هستند

با احترام

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

دانیال دانشور

برگزاري همايش

سلام آيا براي برگزاري همايش و جشن هاي فارغ و تحصيلي و... نياز به مجوز هست؟ تا جاييكه اطلاع دارم فقط براي همايش هايي كه عنوان ملي يا كشوري يا بين المللي دارند نياز به مجوز از نهاد رياست جمهوري هست.

نقش حقوقی مالک جدید و قدیم در معامله املاک

معامله ملکی با اطلاع کامل خریدار و فروشنده از تمام جزییات مورد معامله و حقوق سایر افراد نسبت به ملک موصوف انجام شده است . سال گذشته من دادخواست الزام به تنظیم سندسرقفلی را علیه مالک فعلی تقدیم کردم . دادگاه پس از جلسه سوم رسیدگی، با استدلال اینکه طرح دعوی میبایست علیه مالک اولیه نیز انجام میشد قرار رد دعوی را صادر نمود . با توجه به اینکه مالک فعلی با اطلاع دقیق از حق سرقفلی مذکور نسبت به خرید اقدام کرده است اکنون حضور مالک اولیه در دادگاه ضرورت دارد؟ آیا میتوان بدهی را به مالک اولیه نسبت داد؟
مالک فعلی نیز اخیرا" دو دانگ ملک را به دیگری واگذار کرده است آیا باید وی را نیز طرف دعوی قرارداد؟

پروفایل کاربر

منیژه افشار

حدود اختیارات قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث

با سلام

در سال 98 قرارداد پیش خرید ملک با شرکتی منعقد نمودیم که ثبت نشده و شرکا در قالب مشارکت مدنی در پروژه مشارکت داشته اند.

سازنده یا همان قرارداد مشارکت مدنی ساخت به تعهدات خود در مقابل خریداران یعنی تحویل ملک عمل ننموده و خریداران قصد شکایت دارند. 

سوال بنده این است که آیا امکان شکایت کیفری با توجه به عدم ثبت شرکت توسط خریدارانی که ملک را پیش خرید کرده اند وجود دارد و اینکه کلا مسیولیت قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث و حدود اختیاراتشان در قانون چه میزان است؟

ممنون

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد