پروفایل کاربر

بدون نام

4 سال پیش

دادن چک و بازگشت پول

سلام.من مبلغ ۱۳۰میلیون به شخصی دادم که با ان خرید وفروش لوازم یدکی انجام بده وماهیانه ۴میلیون به حسابم واریز میکنه.یه چک ۱۳۰میلیونی به من داده.میخوام بدونم نیازی به قرارداد داره.بعد چند وقت اون طرف نگه من پولت ماه به ماه بهت دادم والان چیزی از پول پیشه من نیست

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

4 سال پیش

باسلام؛

بهتر است نسبت به تنظیم و امضای قرارداد مشارکت مدنی اقدام کنید. در این قرارداد آورده‌های طرفین، سهم مشارکت، حل اختلاف و موارد این چنینی پیش بینی شده است.

شما می‌توانید از نمونه قرارداد مشارکت مدنی در بانک نمونه قراردادهای وینداد استفاده کنید یا جهت تنظیم اختصاصی قرارداد توسط تیم حقوقی وینداد اقدام نمایید.

بااحترام؛


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد یاسر امامی زاده

4 سال پیش

چگونه سفته را پر کنیم

برای حسن انجام کار از عامل سفته میخواهم. همچنین از ضامن او میخواهم که پشت آن را امضا کند. نحوه ی دقیق پر کردن سفته جهت حسن انجام کار- که مسلما هر گاه عامل مخالف قرارداد عمل کند قابل اجراست- به چه شکلی است؟ ضامن به چه شکلی باید سفته را پشت نویسی کند تا محکمه پسند باشد؟

پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

6 روز پیش

محاسبه تاخیر تادیه چکی که پاس شده

سلام
بنده طی قرارداد با یک شرکت، چکی صادر کردم و سر موعد پاس شد.
اکنون در پرونده ای کیفری، حکم کلابرداری شخص مدیرعامل(حقیقی) صادر شده و طبق حکم، مبالغی که شخص مدیر عامل از بنده وصول کرده، به رد مال محکوم شده،
و مبالغی که طی چک در وجه شرکت پاس شده، طبق حکم دادگاه از شرکت(شخص حقوقی) طلبکار می باشم.
ضمن اینکه اظهارنامه برای استرداد وجوه به شرکت هم دادم،
آیا مبداء خسارت تاخیر تادیه مبلغ چک بنده از زمان وصول توسط شرکت محاسبه می گردد، یا از زمان تقاضای استرداد توسط اظهارنامه به شرکت؟

پروفایل کاربر

کچو هاردنگ

3 سال پیش

خسارت تاخیر تادیه اسنادتجاری،فاکتور فروش کالا

خسته نباشید. در ذیل متن چندین فاکتورهای خرید و فروش کالا (اسناد تجاری) مربوط به سررسید سال 1394، اگر قید شود که * خریدار درتاریخ مقرر سررسید ،متعهد شد ثمن معامله را پرداخت نماید و و کالاها و اجناس به صورت امانت تحویل خریدار کالا گردید ، در صورت عدم پرداخت ثمن فروش کالا در تاریخ مقرر،خیانت در امانت میباشد ، و روزانه مبلغ 700،000 به عنوان جریمه دیرکرد به ثمن معامله اضافه میگردد و این توافق مورد تایید و اقرار طرفین می باشد* ایا این شرط خیانت در امانت و جریمه دیرکرد در متن فاکتورها ،صحیح است و ایا کلمه جریمه دیرکرد قید شده در قراردادها و فاکتورها در دادگاه های حقوقی مورد تایید میباشد و به عنوان خسارت تاخیر تادیه لحاظ میگرددو مجموع مبالغ جرایم دیرکرد روزانه قید شده مربوط به 5سال اخیر(1394الی1399) که حتی ممکن است چندبرابر یا حتی 10برابر اصل بدهی باشد،آیا صحیح است و مورد تایید دادگاه حقوقی میباشد ،و میتوان به ماده 515 قانون ایین دادرسی مدنی مربوط به قرارداد خاص بین طرفین برای خسارت تاخیر تادیه اشاره کرد؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد