مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فاطمه قاسمی

5 سال پیش

دانشجو حقوق

سلام خسته نباشید دانشجوی ترم اخر حقوق هستم میخواستم بدونم واسه اینکه مشاور حقوقی شرکت ها بشم باید چه کاری انجام بدم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

در درجه‌ی اول شما بایستی دانش خود را با مطالعه افزایش دهید. در کنار آن بایستی تجارب کاری کسب نمایید. در ابتدای کار می توانید با انجام کارآموزی های حقوقی آغاز نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید نجفی

8 ماه پیش

دادخواست جلب ثالث

در دادخواست جلب ثالث ایا نیاز خواهان اصلی دعوی اصلی بدوی در کادر خوانده جلب ثالث باید بیاریم یا نه. یا فقط شخص ثالث رو تو کادر خوانده بیاریم.



اختلاف بین وکلا هست عده ای میگن نیاز نیس خواهان دعوی اصلی رو بیاری جز مجلوبین ثالث عده هم میگن برای آگاهی و بررسی باید بیاری ؟؟

پروفایل کاربر

محمد حافظی

2 سال پیش

مغایرت کالای سفارش داده شده با کالای تحویلی

سلام
خرید اینترنتی داشتم. مشخصات کالایی که ارسال شد فرق داشت. کالا را مرجوع کردم و فروشگاه با اذعان به اشتباه خود و آگاهی از اینکه این کالا در یک هفته اخیر افزایش قیمت 2 میلیونی داشته حاضر به تحویل کالا نیست و فقط مبلغ وجه را عودت داده است. من به خاطر اشتباه فروشگاه باید همین کالا را الان 2 میلیون گرانتر بخرم. حق با من است؟
بهترین راه شکایت کدام مرجع است ؟ دفاترقضایی یا پلیس فتا یا اینماد؟

پروفایل کاربر

نسیم هاشمی

9 ماه پیش

مزایده منزل ارثی

سلام، وقت بخیر، اگر منزل ارثی توسط همسر یکی از وراث بخاطر مهریه توقیف شده باشد، موقع اجرای مهریه این منزل به مزایده گذاشته می شود؟ یا اول از وراث درخواست می شود که منزل را فروخته و سهم همسر این وراث را بدهند؟ شوهر من یکی از این وراث است و برادر او که همسرش این منزل را توقیف کرده، مدعی است که قرار است منزلشان به حراج گذاشته شود درصورتیکه هیچ پیامی از سمت دادگاه برایشان نیامده است؟