مریم بحرینی
دانش بنیان نوپا سطح ۲
با سلام مجدد
در متونی که برای مطالعه پیشنهاد دادید به این نکته اشاره نشده که نوع ۲ معافیت مالیاتی ندارد. و آیا تفاوتی بین نوپای سطح ۲ و تولیدی سطح ۲ در معافیت مالیاتی وجود دارد؟
در هر صورت مزیت شرکت دانش بنیان سطح دو چیست؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هومن گل محمدی
باسلام
در مورد شرکتهای نوپای نوع دو بله معافیت مالیاتی وجود ندارد.
در کل شرکتهای نوع دو چه نوپا و چه تولیدی، تنها معافیت مالیاتی ندارند و سایر مزایای شرکتهای دانش بنیان نظیر معافیتهای نظام وظیفه، ارتقای رتبه هیئت علمی، امتیاز در مناقصات، اولویت واگذاری سهام های پژوهشی، بسته های حمایتی بیمه ای و مزایای حمایتی دولتی و سایر ارگانهایی که ذکر شد را دارند.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
شادی احمدی
حق الزحمه کار
سلام وقتتون بخیر. من یه مشکلی برام پیش اومده واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم ممنون میشم کمکم کنید. بنده 1سال و 2 ماه پیش برای یک آقایی کار کردم(ادمینی پیج. پاسخگویی به مشتریان و پروژه گرفتن) 4ماه من براشون کار کردم و قرار بود هر ماه مبلغ دقیقی رو برای من واریز کنند که خورده خورده یا نصف نیم میدادن. آخرین ماهی که باهاشون کار کردم قرار شد به من مبلغی بدند که من گوشی جدید بگیرم ولی خودشون گفتند نه من خودم آشنا دارم میبرم پیش اون میخریم دیگه بی حساب میشیم.رفتیم و یک 11نرمال(ریجستر نبود) من گرفتم و اونجا اپل ایدیشو به اسمم زدند. مبلغ گوشیو بهم نگفتند ولی بعدش از چندتا جا پرسیدم حدودا 15 تومن میدادند. من بعدا تقریبا 5تومن دادم برای ریجستر. الان بعد 1سال 2ماه اومدند ادعا کردند که گوشی رو باید پس بدید و گوشی مال من بوده. من هم گوشیو فروختم و الان نمیدونم آیا میتونن شکایت کنند یا ادعا گرفتن گوشیو بکنن؟ میتونه برام دردسر ساز بشه؟
نرجس صادقی
پرداخت نکردن دستمزد
سلام وقتتون بخیر بند در خانه خیاطی میکنم برای یک مشتری لباس دوختم و ایشون لباس و یکشنبه بردند و پنجشنبه به من پیام دادن که لباس خرابه و اومدن لباس دخترشون هم بردن گفتن که پایین لباس دخترشونم خرابه ولی خودشون گفتن که هزینه پرداخت میکنند ولی الان طی دو روز پرداخت نکردن و من پیام دادم که بیان لباس تحویل بدن و خسارت بگیرند اگر خیلی خرابه و درست نمیشه ولی ایشون پیام دادن که زنگ زدن اتحادیه و امور مالیات که ببینن کار من قانونیه یا غیر قانونیه الان چه اتفاقی میوفته ؟
علیرضا مختاری چهاربری
خرید و فروش پسته
با سلام خدمت حقوق دانان عزیز
بنده به صورت دست فروشی مقداری پسته را میفروختم و شخصی ساعت ۸ و نیم شب پس از توافق بر سر قیمت و مزه کردن و پسندیدن به مقدار عمده ای از من خرید کرد و به صورت نقدی حساب کردیم
پس از حدودا ۱۰ دقیقه همان شخص با من تماس گرفت و گفت که تمام پسته های من را میخواهد
مابقی پسته هارا به صورت چک صیادی ثبت کرد و معامله انجام شد
فردای انجام معامله همان شخص زنگ زد و ادعا کرد که باید معامله فسخ شود
آیا او حقی دارد که این ادعا را داشته باشد؟