مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مرجان روشنگو

5 سال پیش

روشنگو

آیا برگه سهام بانک تجارت سهام ترجیهی را هم شامل میشود اگر در وکالتنامه کلیه حقوق قبل و بعد از برگه قید شده باشد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

پرسش شما واضح نیست، سهام ترجیحی تنها به کارکنان آن شرکت که دارای یکسال سابقه پرداخت بیمه باشند تعلق خواهد گرفت.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

A A

9 ماه پیش

کارت به کارت پول

سلام وقت بخیر
بنده به حساب شخصی به عنوان قرض4بارپول واریزکردم این شخص به گفته ی خودش توی اعتراضات دستگیروبعدش عفوخورده تعهدگرفتن آزادشده4ماه دیگه تعلیقی اش تمام میشودوادعامیکنددادگاه گاهاحساب هایش رامیبنددمیخواستم بدونم چون ایشون تواعتراضات دستگیرشده ومن بهش پول قرض دادم مشکلی برام پیش نمیاد؟امکان احضاروسوال جواب برای واریزهست یاربطی نداره؟

پروفایل کاربر

MSM IR

2 سال پیش

تقسیم ارث

باسلام و احترام..
پدر بنده5سال است که فوت شده اند،ما4خواهر هستیم با 2 برادر ارث مذکور عبارت است از(یک ساختمان مسکونی 3طبقه،سه دهنه مغازه تجاری،یک قطعه زمین3هکتار،یک قطعه باغ1800متر،حساب بانکی،محصولات و وسایل داخل مغازه ها و..)است.الا برادران برگه تقسیم نامه رو آوردن به این شکل(از ساختمان مسکونی فقط یک طبقه را برای تقسیم گذاشته اند و لفظی آن 2 طبقه دیگر را برای خود درنظرگرفته اند و گفتند که وکالت داریم و در تقسیم نامه ازش حرفی نشده،و ازون یک واحد هم سهم میخوان و به زور و ندانسته از اموال دیگر اموال موجود رو امضا کردیم و دفتر اسناد ثبت شده ولی الا میخوایم درخواست تقسیم مجدد و اصولی با درنظر گرفتن تمامی اموال موجود کنیم منظورم همون 2واحدی هستش که تقسیمش نکردند و عادلانه نیست همچنین هفته پدرم تموم نشده بود برادرم 42میلیون ازحساب پدرم برای یکی واریز کرده بود نمیدونم چجوری،بنظرتون درخواست بدیم به جایی میرسیم؟ضمناً خیلی توهین کردن به ما و تهدید لفظی و عملی هم به عمل اومده یه روز میگفت با چاقو میکشمت یا رفته بودند جلو در یکی از خواهرام به قسط کشتن شاهد هم تا دلتون بخواد هست ممنون میشم راهنماییمون کنید بزرگواران چیکار کنیم???

پروفایل کاربر

جواد علیزاده

10 ماه پیش

شکایت بابت افزایش اجاره خانه

سلام.خسته نباشید
آیا بابت افزایش اجاره بها، باتوجه به قانون سقف افزایش ۲۵٪، از مالک شکایت کرد؟ و آیا فقط تا پایان قولنامه وقت شکایت هست یا بعد از تخلیه خانه و اتمام قرارداد هم شکایت کرد؟ ممنون از شما