حسین حقیقی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
مهرنوش فتاحی
شما در فرضی که مطرح کردید باید قرارداد مشارکت مدنی منعقد کنید. در واقع قرارداد مشارکت مدنی قراردادی است که از طریق آن اشخاص حقیقی یا حقوقی سرمایه خود را به صورت سهم الشرکه نقدی یا غیر نقدی تقویم کرده و به صورت مشاع و برای انجام کار معین در زمینه های مختلف برای مدت محدود و به قصد انتفاع به کار می گیرند.
در این خصوص می توانید از قرارداد مشارکت مدنی در بانک قراردادهای وینداد استفاده نمایید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسین ملهم
نقش سرمایهگذار در بخش مجازی کسبوکار
امروزه اکثر کسبوکارها در فضای مجازی مانند سایت، اینستاگرام و غیره فعال هستند. اگر فردی در راهاندازی یک کسبکار خدماتی صرف سرمایهگذاری کرده باشد. منافع او در توسعه بخشی از کسبوکار که در فضای مجازی انجام شده چگونه است.
به عبارت دیگر اگر پس از یکسال فرد بخواهد از سرمایهگذاری انصراف دهد آیا حق و حقوقی از بخش مجازی کسبوکار علاوه بر آورده خود دارد؟ و اصولا میتواند ادعایی داشته باشد؟
کوروش سلیمانی
معامله cfd ارز دیجیتال
سلام. وقت بخیر. میخواستم بدونم انجام معاملات cfd ارز دیجیتال که البته تو حوزه ارز دیجیتال با اسم پرپچوال فیوچرز شناخته میشه، تو کارگزاری های خارجی مثل صرافی بایننس قانونی هست؟