سمانه صادقی
سقف ساعت کارکرد در قرار داد مشاوره
در قرار داد مشاوره، حداکثر ساعت حضور مشاور در ماه چند ساعت می تواند باشد؟
آیا از مقدار معنی بیشتر مشمول بیمه نمی شود؟
طبق بند 5 نمونه قرار داد مشاوره در سایت، مشاور حتما باید در محل شرکت حضور داشته باشد، این با نوع قرار داد در تضاد نمی باشد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
بدون نام
قرارداد اداره کانون وکلای دادگستری خصوصی
سلام و خسته نباشید میخواستم یه سوال بپرسم من تو اداره کانون وکلای دادگستری که خصوصی هستش کار میکنم آیا قرارداد این اداره باید همون کارگری باشه یا نه؟
کاربر
مشکل حقوقی در دوره کارآموزی
سلام. بنده در شرکتی با شرط دوماه کار به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در پایان ماه اول مدیر عامل شرکت به من اطلاع داد که من پذیرفته شده ام و آماده بستن قرداد با من است. من به دلیل آزاد نشدن مدرک دانشگاهیم قرداد نبستم و اطلاع دادم که بعد از آزاد شدن مدرک قرداد می بندم (در ابتدا کار نیز این مورد را به مدیر عامل اطلاع دادم)
اکنون بعد از گذشت دوماه دیگر مایل به ادامه کار در این شرکت نیستم. مدیر عامل با تصمیم من شدیدا مخالفت کرده ایشان مرا تهدید کرده که به خاطر دو پروژه نیمه تمام(80 درصد آن ها تمام شده) و به خاطر تقاضایم برای آزاد سازی مدرک از طریق کاریابی از من شکایت میکند.
میخواستم پرسم چقدر شکایت های ایشان مبنای قانونی دارد و قابل پیگیری است؟
لازم به ذکر است که بنده غیر برگه عدک افشای اطلاعات و سفته قردادی با این شرکت نبسته ام.
سیده زلیخا شریفی
لیست بیمه
دو ماه بهمن و اسفنو ۱۴۰۴ وارد شرکتی شدم بعد از این شرایط تعدیل نیرو کردن و بنده هم نمیخوام این دوماه بیمه بشم از تحت تکفل خانواده خارج میشم وکیل شرکت میگه باید ی اوراق هایی امضا کنید مفاد این اوراق چیست و به ضررم نیست؟