مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حمید رستگار

سهام ثبتی و داخلی تا افزایش سهام

سهام رسمی شرکت در سال 97 ... ت بوده است. برای هزینه های جاری و بستر سازی اولیه شرکت مبالغی که اعضا پرداختند تا افزایش سهام بدهیم بسیار متفاوت هست، فرد جدیدی که امده است برای شغل مدیر عاملی میگوید من فقط سهام ثبت شده رسمی را قبول دارم و بر اساس همان قرار داد میبندم و پاداش من مثلا 20% سود خالص در پایان سال هست. چگونه این فرد را میتوانم قانع کنم که مبلغ پرداختی افراد بیش از مبلغ رسمی هست و سود باید بر اساس پرداختی باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است مبلغ سهام شرکت دو اعتبار دارد:

1. مبلغ اسمی سهام، همان مبلغی است که در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده.

2. نبلغ واقعی سهام، همان مبلغی است که در عالم واقع سهام ارزش دارد و با آن مبادله و خرید و فروش می شود.

در هر صورت در تقسیم سهام بین سهام داران فرقی ندارد و میزان سود و تقسیم سود سهام بین سهامداران براساس میزان سهام هریک از سهام داران می باشد. مگر این که بعضی از سهامداران دارای سهام ممتاز باشد و یا شرکت بدهی از این بابت به سهامداران داشته باشد که در ابتدا باید سهام ممتاز و یا بدهی ها پرداخت گردد و بعد باقی سود قابل تقسیم بین سهامداران دیگر تقسیم گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عرفان مومنی

قرارداد

سلام
1) قرارداد های یک شرکت جزو اوراق عادی محسوب می شوند یا تعهد آور ؟؟؟

2) چنانچه طبق روزنامه رسمی یک شرکت (طرف اول ) جهت امضای قرادادها باید مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره امضا کنند اما در قرارداد فقط مدیر عامل امضا کند چنانچه اختلافی رخ دهد برای این شرکت مشکل ساز است یا طرف دوم قرارداد خودش مقصر است که امضاهای مجاز را چک و بررسی نکرده است ؟

پروفایل کاربر

محمد احمدی

نحوه شکایت از فروشنده گوشی

سلام وقت بخیر... من یه گوشی شیائومی mi 9t pro خرید کردم و الان دوربینش مشکل داره،طوری که وارد برنامه دوربین میشم اطراف دوربین سریع گرم میکنه و کیفیت دوربین بشدت میاد پایین و به مراتب شارژ هم زود خالی میکنه،دوبار گوشی رو برای بررسی به شرکت خریداری شده ازش فرستادم ولی اونا میگن مشکلی نداره،حالا باید چجوری ازشون شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

سن قانونی برای معامله

سلام میخواستم بدونم سن قانونی برای معامله در ایران حتما باید ۱۸ سال باشه؟