پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

با سلام و وقت بخیر 

یکی از خصایص بارز سهم این است که قابل انتقال است. بنابراین نه خود صاحب سهم می‌تواند از حق انتقال عدول کند و نه شرکت می‌تواند این حق را از او بگیرد. این امر باید در دفتر ثبت سهام ثبت شود والا بی اثر است.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عرفان مومنی

گراانتی و وارانتی

سلام
تفاوت بین گارانتی و وارانتی چیست ؟؟

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر