
Pafar Company
سوء استفاده از وکالتنامه کاری
سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟
از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟ لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.
اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .
با تشکرمشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
در صورتی که حق انتقال به خود را از موکل دریافت نموده باشد، صرف انتقال به خود موجب ابطال وکالتنامه نمی گردد، با اثبات عدم رعایت مصلحت موکل از جمله می توانید، بر اعتبار معامله ی مذکور خدشه وارد نمایید، در صورتی که به هرجهتی قرارداد از سوی دادگاه معتبر شناخته شود، در صورت عدم پرداخت ثمن، امکان مطالبه ی آن وجود دارد. اظهار نظر دقیق مستلزم مشاهده ی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر است.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مسعود یکه روستا
ارائه مدارک تکمیلی بعد از شکوائیه
با درود و سپاس فراوان
شکوائیه ای به دادسرا ارائه کرده ام که برای ضابط ارسال گردیده، اکنون مدارک دیگری میخواهم اضافه کنم، آیا مانند شکوائیه اولی اقدام کنم یا چیزی مانند افزایش خواسته در دادخواست حقوقی باید ارائه نمود؟ از پاسخ شما ممنونم

اردشیر بهرامی
آیا میتوان خودرویی که الزام به سند است را خرید
آیا میتوان خودرویی که الزام به سند است را به صورت قانونی خرید وتعویض پلاک کرد

محمود رضانژاد
حق شفعه در آپارتمان
سلام صاحب دو واحد از 3 واحد آپارتمان باضافه پشت بام شخصی هستم طبقه اول بهمن 401 تنها واحدش را فروخته آیا حق شفعه بمن تعلق میگیرد