وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محسن اسماعیل زاده

شراکت

سلام
یکی از دوستان ی اپ طراحی کرده و به من پیشنهاد شراکت داده که همه چیز به صورت ۵۰درصد از کار و درآمد برای طرفین باشه
خواستم ببینم چه قراردادی با هم بنویسیم که به لحاظ حقوقی به مشکل برخورد نکنیم
و طرفین با خیال راحت به فعالیت شون ادامه بدن

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه جهت شراکت در کسب و کار استارت آپی تفاهم نامه هم بنیان گذاران و یا قرارداد مشارکت مدنی در راه اندازی یک کسب و کار مناسب می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صادق صادقی

حد اکثر میزان خسارت تاخیر در تنظیم سند واحد مسکونی که بصورت روزانه در قرارداد درج شده است چقدر است؟

با سلام؛ اینجانب مالک یک قطعه زمین جهت مشارکت در ساخت قرادادی با سازنده تنظیم نمودم که بر اساس آن در ازای واگذاری 50 درصد از آپارتمان های ساخته شده وی متعهد به ساخت بنا، اخذ پایانکار، تهیه صورتمجلس تفکیکی و ارائه سند رسمی را به انجام برساند که همگی در قرارداد موصوف تصریح شده است. در حین ساخت ایشان سهم خود را به خریداران فروخت و قبل از انجام سایر تعهدات متواری گردید و از محل سکونت ایشان که گویا خارج از کشور است اطلاعی در دست نیست. اینجانب نیز بخشی از سهم خود را فروخته ام و در شرایط قراردادهای فروش خود، پرداخت خسارات قصور در تنظیم سند بصورت روزانه درج شده است. در حال حاضر خریداران ایشان و خریداران اینجانب شکایتی بابت الزام به تنظیم سند مطرح نموده که به دلیل بند مربوط به خسارات باعث محکومیت مالی برای اینجانب شده و تذکر اینکه اینجانب بدلیل بدهکاری و تعدات سازنده عملاً قادر به تنظیم سند نیستم نتیجه در بر نداشته است. با عنایت به اینکه موارد فوق پس از ساخت بر عهده اینجانب نبوده و بعضا مشمول هزینه قابل توجهی است مورد به چه صورتی برای اینجانب قابل تعقیب است و با توجه به اینکه دسترسی به سازنده فوق وجود ندارد این خسارت تا کجا و حداکثر تا چه مبلغ یا درصدی از مبلغ فورش هر واحد باید پرداخت شود.

پروفایل کاربر

کاربر

سرمایه اولیه و ثانویه و تقسیم سهام شرکا

با سلام
ما میخواهیم شرکت مسئولیت محدود تاسیس کنیم با سرمایه اولیه (برای مثال) 100 میلیون تومان که 90 درصد آن توسط بنده تامین می شود و 10 درصد دیگر توسط شریکم؛ اما پس از 6 ماه نیاز به تزریق مجدد 100 میلیون تومان پیدا میکنیم و اینبار من توان آوردن 40 میلیون دارم و شریکم 60 میلیون
نحوه تخصیص سهام بصورت درصد در موارد اینچنینی به چه صورت است؟(با توجه به اینکه دیگر ریسک سرمایه گذاری کم شده به نسبت اول)

پروفایل کاربر

کاربر

مشارکت

اگر بخواهیم به کسی برای فروش محصولاتش از طریق ما درصد بدیم باید چه نوع قراردادی تهیه بشه؟