مصطفی رضایی
شرایط فورس ماژور
در یک قرارداد، عبارت «مصالحه می شود، جبران کلیه ضررها و زیان های ناشی از کاهش سود و یا سرمایه، برعهده شرکت میباشد و سرمایه گذار آن سهمی ندارد».
آیا در این شرایط میتوان، با استناد به شرایط فورس ماژور ناشی از کرونا، از پرداخت غرامت به سرمایه گذار امتناع کرد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)
صنم مقیمی
با سلام
اصولا در تفسیر قرارداد ها یکی از معیارهای مهم آن است که باید دید منظور طرفین قرارداد از کلمات و واژه ها چه بوده است و قرارداد باید بتواند با شرایط زمان انعقاد خود پیش برود یعنی آن که اگر شما در شرایطی قرارداد را منعقد کرده اید که شرایط هموار بوده است انتظار می رود قرارداد مطابق با ان شرایط جلو برود اما در حالت قرار گرفتن در شرایط ویژه که امکان اجرای تعهدات قراردادی را تقریبا غیرممکن می کند می توان قرارداد را فسخ نمود اما در عین حال باید توجه داشته باشید که اگر در متن قرارداد شما اشاره شده است که در صورت ایجاد شرایط فورس ماژور یعنی عوامل خارجی و غیرقابل پیش بینی و دفع باز هم مسولیت جبران خسارت باقی خواهد بود دیگر نمی توان از جبران خسارت شانه خالی کرد چرا که درج شرط مسولیت در شرایط فورس ماژور یا عدم مسولیت هنگام فورس ماژور در مورد غالب قرارداد ها وجود دارد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
اسدالله محسن زاده
آیا مزایای قانون تنزیل پست همان تبصره وو بندذ ماده۸۷ قانون برنامه ششم توسعه شامل ایثارگرانی که برای کاندایداتوری مجلس استع...
آیا استعفا برای کاندیداتوری مجلس مانع استفاده ایثارگران از مزایای بنده تبصره دو ماده ۸۷ برنامه ششم میگردد یا نه؟
حسینعلی جمالی
صلح مشروط
سلام
پدرم ملکی را با صلح عمری و خیار فسخ یکطرفه به من واگذار کرده است.
چگونه می توانم به شکل غیر حضوری استعلام نمایم که آیا قرارداد صلح همچنان پابرجاست یا فسخ شده است ؟
arezo arabi
سوال حقوقی در مورد قرارداد
سلام روزتون بخیر میخواستم ببینم توی یک قرارداد آموزشی بهتر هست قرارداد بین شخص حقیقی و شخص حقوقی منعقد شود یا بین دو شخص حقیقی ؟و با استناد به چه چیزی؟