پروفایل کاربر

بدون نام

7 سال پیش

شکایت برای بیمه

سلام من یه قرارداد یک ساله با کار فرمام داشتم الان تمون شده داخل قرارداد برای بیمه چیزی نوشته نشده من میتونم برای بیمه نشدنم شکایت کنم یا نه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

7 سال پیش

باسلام؛

مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرماهای کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند براساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند. البته این در صورتی است که میان شما و کارفرما رابطه استخدامی تمام وقت برقرار بوده باشد که در این صورت شما می‌توانید به اداره کار مراجعه کرده و از کارفرمای خود شکایت کنید.

بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی حسن نزاد

3 سال پیش

تمدید قرارداد

بنده 10با شرکتی کار کردم..هر سال تمدید شده .قرارداد کار معین هست .امسال قرارداد 6ماهه امضا کردیم تا پایان شهریور 1402..الان بنده نمیخوام قرارداد جدید 6ماهه رو امضا کنم .تو قرارداد قبلی 6ماهه هم پایان قرارداد 31شهریور قید شده و هیچ بندی نداره که من نمیتونم تمدید نکنم نداریم..الان میگن امضا نکنی تبعات قانونی داره ..به نطرتون چه تبعاتی میتونه داشته باشه وقتی قرارداد به اتمام رسیده و من تا 31 شهریور کار میکنم براشون

پروفایل کاربر

سید محمد حسینی

6 سال پیش

پیگیری قرارداد

سلام

وقت بخیر

من با یک برنامه نویس برای انجام پروژه برنامه نویسی قرارداد داشتم و ایشون علاوه بر عدم تحویل پروژه، تحت هیچ شرایطی پاسخگو نیستند. الان مدت زمان قرارداد تموم شده و ایشون چیزی تحویل ندادن و باعث شدن خسارات مادی به بنده وارد بشه.

میخواستم ببینم از کدام مرجع قانونی میتونم قرارداد رو پیگیری کنم؟

باتشکر

پروفایل کاربر

سعید مقدم

2 سال پیش

حقوق و مزایا

با سلام به مدت سه سال شرکتی کار میکردم که یک ساله ورشکست شده و مدیر آن در زندان به سر میبرد. این شرکت بالای 1000 میلیارد بدهی دارد. بنده کلیه مراحل شکایت را انجام دادم و حکمم را به اجرای احکام رساندم. الان سوالم اینه که اگر مدیر توان پرداخت این مبلغ را نداشته باشد که ندارد. با توجه به اینکه ما بیمه بودیم.
آیا بیمه یا دولت حقوق و مزایای مارو میده؟