حمید قنبریان علویجه
طرح شکایت از شرکت یا شخص در خصوص عدم واگذاری دامنه شرکت متقاضی
با سلام و احترام
در صورتیکه شرکتی که سالها قبل برای شرکت ما دامنه ثبت کرده و کارهای وب سایت شرکت را انجام میدهد؛ تهدید به فروش دامنه به فرد دیگری داشته و یا حتی اینکار را انجام دهد چه اقدام قانونی در این خصوص باید انجام داد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد نوری
ماده ۴۷۷
سلام و طلب خیر برای وکلای محترم دادراه
بنده یک پرونده حقوقی با موضوع اجرای مفاد نذرنامه از باب تحویل یک باب ساختمان و سهم الارث از یک باغ موروثی داشتم که در دادگاه بدوی به نفع بنده حکم صادر شد ولی دادگاه تجدیدنظر اجرای مفاد نذرنامه را مستلزم تقسیم ترکه اعلام نموده و قرار عدم استماع از دادگاه بدوی صادر کرد.
بناچار درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ و خلاف بین شرع رای صادره را در استان مطرح نمودم که بعد از ۵۰ روز ابلاغیه از طرف شعبه رسیدگی کننده به تجویز ماده مزبور صادر شده است. حکم شعبه مزبور بر این است که حکم دادگاه تجدیدنظر را که قرار عدم استماع بوده، خلاف شرع بین تشخیص نداده است و پرونده از آمار کسر گردیده است.
حال از وکلای محترم استدعا دارم راهنمایی فرمایید که :
۱_ آیا با مراجعه حضوری به دیوان عالی امکان بررسی پرونده وجود دارد و پرونده بصورت حضوری پذیرفته می شود؟
۲_ با توجه به طرح درخواست اعمال ماده ۴۷۷ و رد این درخواست توسط شعبه رسیدگی ماده مزبور، این امکان وجود دارد که با مراجعه حضوری به مدیر کل دادگستری استان، درخواست بررسی پرونده را مطرح نمود؟
از همگی بسیار سپاسگزارم
محمد بهرامی
کلاهبرداری آگهی دیوار خرید گوشی
سلام
من اصفهان هستم داخل دیوار میگشتم یه گوشی بخرم ی مورد مناسب دیدم و شمارش هم مخفی کرده بود فقط میشد چت کرد تو چت دیوار پیامش دادم توافق کردیم بیعانه بزنم شماره تلفن و شماره کارتش که به اسم عارف احمدی بود رو تو چت دیوار فرستاد زنگش زدم صد تومن بیعانه زدم براش و گفت من بروجن هستم فردا بیا بگیر گفتم باشه بعد آخر شب زنگ زد گفت میخوام بفروشم و مجبورم و بدهکارم به پسرعموم و بقیشو بزن برات بفرستم بیاد گوشیو که من با سادگی تمام 4 میلیون تومن برای شماره کارت دوم که ادعا میکرد پسر عموشه که اسم متفاوتی داشت اما فامیل همون احمدی یکسان بود واریز کردم بعدش بلاک کرد و اشغال و خاموش و تموم
حالا چه کاری از من برمیاد با توجه به اینکه من اس ام اس هامونو دارم مکالمه هم کردیم که من ضبط نکردم چت دیوار هست که طی تماس با پشتیبان دیوار گفت همشو میتونیم تحویل مقام قضایی بدیم و عکس پروفایلش هم دارم که احتمالا عکس خودش باشه یه لوکیشن هم داده بهم از یه جایی گفته اونجا مغازه دارم که اینم معلوم نیست صحت داشته باشه
حالا راه حل چیه؟
بیتا فتح الهی
افت قیمت
سلام شهریور پارسال من تصادف کردم طرف الان اومده میگه من افت قیمت ازت میگیرم و وقت دادگاه داریم یماه دیگه و این حرفا چکار میتونم بکنم که اینو ندم بهش؟