وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا ایمانی

عاملیت فروش دو شرکت

سلام خسته نباشید.
آیامی توان در یک مکان.نمایندگی انحصاری یاعاملیت فروش دو شرکت که هرکدام ازشرکتها محصولات متفاوت را ارایه می دهند را افتتاح کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

5 سال پیش

باسلام؛

بله مشکلی از این بابت وجود ندارد، شما می‌تواید با هر ۲ شرکت قرارداد نمایندگی انحصاری فروش منعقد کرده و محصولات آن شرکت ها را به فروش برسانید.


بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی براتی

مسئولیت سرپرست شرکت

سلام.بنده موقتا بعنوان سرپرست شرکت عمرانی انتخاب شدم.آیا در این مدت اگر کار غیر قانونی توسط هیئت مدیره صورت گیرد مسولیتی بر عهده بنده هست و برای من مشکلی ایجاد میشود به عنوان سرپرست؟


پروفایل کاربر

هادی تالاری

وکالت مدیرعامل به اعضای هیئت مدیره

سلام

شرکتی ثبت شده و بنده بعنوان مدیرعامل در اسناد ثبت شرکت معرفی شدم. اما به اختلاف برخوردیم و قطع همکاری کردیم اما نام بنده همچنان بعنوان مدیرعامل در اسناد وجود دارد. حالا اعضای هیات مدیره شرکت به جای عزل بنده و تعیین مدیرعامل جدید، موضوع وکالت تام الاختیار به یکی از اعضا را مطرح کردند. آیا با این وکالت مسئولیتهای قانونی بنده رفع می شود و جای نگرانی نیست؟