پروفایل کاربر

خانم بیگی

4 سال پیش

عدم تبعیت از قانون وزارت کار .رفاه وتعاون اجتماعی

درود مجدد

قبل از هرچیز ممنون بابت پاسخگوییتون

اما بهتره دقیقتر سوالمو مطرح کنم:


بنده از آذرماه 98 در یک مجموعه خصوصی قرارداد تمام وقت بستم (طبق شرایط وزارت کار) 

اما دوماه دی و بهمن ماه98 به صورت تمام وقت و چهارماه (خرداد تا شهریور99 به صورت شیفت بندی) مشغول به فعالیت بوده ام .البته نه به صورت فصلی و موقت بلکه بخاطر شرایط کرونا هفته ای دوروز شیفت داشتم(باتوجه به سامانه ی حضوروغیاب قانونی)

اما نه تنها عیدی سال98 و اضافه ی بنده پرداخت نشد بلکه بعدازگذشت یک سال همچنان برای بیمه بنده اقدام نکردند و مدیریت مدعی هستند دوره ی آزمایشی تمام نشده. درصورتی که بنده گواهی سابقه ی کار سه ساله و رضایت کارفرما ازکارمند ارائه دادم پس مدیریت شهربازی اجازه نداشتند بیش از یک ماه موقعیت بنده رو معلق نگه دارند.

اما الان بعد از گذشت یکسال، بیمه.اضافه کاری. عیدی و پاداش بنده پرداخت نشده هیچ استخدام هم نشدم...!

اصلا مشخص نیست از کدوم قانون تبعیت میکنند!

میخوام بدونم 4ماه عیدی کامل به بنده تعلق میگیرد یا طبق شیفت بندی مصوبه ی کرونا (یعنی روزانه)؟؟؟

بیمه .اضافه کاری و مزایا چطور؟؟؟

ممنون میشم اگر مجدد زحمت بکشید و  پاسخ بدید

سپاس فراوان 

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خانم بیگی

4 سال پیش

پيگیری بیمه و سنوات

سلام روز بخیر

بنده از آذر نودوهشت با یک مجموعه ی خصوصی قرارداد بستم تا شهریور مشغول به کار بودم.اما یک ماه آذرتادی ماه تعلیق قرارداد ازسوی کارفرما (به دلیل آماده نبودن مجموعه) داشتیم(بماند که خسارت تعلیق قرارداد راپرداخت نکردند) .سه ماه اسفند تا اردیبهشت ماه هم بخاطر کرونا مجموعه تعطیل بود.

درواقع شروع کار مجدد از خرداد ماه نودونه بوده ولی باوجود قرارداد کتبی و شفاهی کارفرما برای پرداخت بیمه.عیدی و سنوات بنده اقدام نکردند.

از خرداد تاشهریورماه بنده به صورت شیفت بندی (هفته ای دوروز) مشغول به فعالیت بودم ولی کارفرما چندروز پیش حدود دویست هزارتومن به حساب بنده واریز کردند به عنوان حق بیمه. 

میخواستم بدونم اصلا همچین قانونی وجود داره که کارفرما مبلغی رو به عنوان بیمه روزانه به حساب کارمند واریزکنند یا باید بیمه کلی واریز میکردند؟!!! 

لازم به ذکراست مااصلا همچین توافقی باهم نداشتیم!

اگر قانونی اقدام کنم میتونم حق خودم رو وصول کنم یا حق با کارفرماست؟؟!!!

پروفایل کاربر

کاربر

5 سال پیش

مشکل حقوقی در دوره کارآموزی

سلام. بنده در شرکتی با شرط دوماه کار به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در پایان ماه اول مدیر عامل شرکت به من اطلاع داد که من پذیرفته شده ام و آماده بستن قرداد با من است. من به دلیل آزاد نشدن مدرک دانشگاهیم قرداد نبستم و اطلاع دادم که بعد از آزاد شدن مدرک قرداد می بندم (در ابتدا کار نیز این مورد را به مدیر عامل اطلاع دادم)
اکنون بعد از گذشت دوماه دیگر مایل به ادامه کار در این شرکت نیستم. مدیر عامل با تصمیم من شدیدا مخالفت کرده ایشان مرا تهدید کرده که به خاطر دو پروژه نیمه تمام(80 درصد آن ها تمام شده) و به خاطر تقاضایم برای آزاد سازی مدرک از طریق کاریابی از من شکایت میکند.
میخواستم پرسم چقدر شکایت های ایشان مبنای قانونی دارد و قابل پیگیری است؟
لازم به ذکر است که بنده غیر برگه عدک افشای اطلاعات و سفته قردادی با این شرکت نبسته ام.

پروفایل کاربر

مجید سعیدی

4 سال پیش

ساعت کار توافقی

ساعت کار در قرارداد مثلا 140ساعت در هفته بجای 176ساعت در هفته وبه مدت 9ماه . آیا می شود توافقی بیمه را کامل 30یا 31روزه محاسبه کرد ؟ برای کارفرما در آینده مشکلاتی بوجود نمی آورد؟