مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بدون نام

5 سال پیش

عدم پرداخت قرارداد ساعتی از طرف شرکت لوله بازکنی

برای شرکت لوله بازکنی برچسب درب خانه ها چسبوندم و قرارداد هم دارم که هر ساعت کار 15000 تومان است طبق قرارداد اما صاحب شرکت از دادن این پول سرباز زدن و میگن روزی چهل تومنه چطور میتونم پولو بگیرم آیا اداره کار میتونه کمکم کنه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

با توجه به اینکه شغل شما به صورت دورکاری است، اثبات ساعات کار مهم است. شکایت خود را مطرح کنید، با اثبات انجام کار ساعات کار هم به طور تقریبی معین می گردد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

جلیل طاهری

2 هفته پیش

قرارداد یک ساله

سلام وقت بخیر،در شرکتی کار میکردم،قرار داد کاری از تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۱ تا ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ بود وکارفرما بنده رو اخراج کردن بدون هیچ دلیلی،به اداره کار مراجعه کردم و حکم اخراج غیرقانونی و بازگشت به کار برایم پس از پنج ماه صادرشد،به شرکت مراجعه کردم،اول نمیگذاشتن برگردم ولی پس از پافشاری برگشتم،میخوام بدونم چون بنده سرپرست و مدیر شرکت بودم پس از پایان قرارداد که آخر ساله کارفرما میتونه تنزیل شغلی بهم بده و به درجه پایین تر بفرسته؟یا قرارداد تنظیم نکنه؟

پروفایل کاربر

Reza Hoseini

6 سال پیش

قرارداد ساعتی منشی

یه منشی بصورت پاره وقت استخدام کردم.
ماهیانه ساعت های متفاوت کار می کند. (بین ۸۰ الی ۱۵۰ ساعت )
مدرک زیر دیپلم دارد.
امور پذیرش کلینیک پزشکی را انجام می دهد.
۱-حقوق و مزایای قانون کار چگونه به وی تعلق میگیرد؟؟
۲-این چند ماه بیمه را کامل براش رد کردم ولی حقوق را توافقی ساعتی ۱۰ تومن بهش میدیم. بیمه نیازی هست کامل رد بشه؟؟؟
۳- حقوق و مزایا(حق مسکن، اولاد، بن، عیدی و سنوات، مرخصی) اگر به وی تعلق می گیرد چگونه برای وی محاسبه کنیم؟؟

پروفایل کاربر

سید محمد حسینی

5 سال پیش

پیگیری قرارداد

سلام

وقت بخیر

من با یک برنامه نویس برای انجام پروژه برنامه نویسی قرارداد داشتم و ایشون علاوه بر عدم تحویل پروژه، تحت هیچ شرایطی پاسخگو نیستند. الان مدت زمان قرارداد تموم شده و ایشون چیزی تحویل ندادن و باعث شدن خسارات مادی به بنده وارد بشه.

میخواستم ببینم از کدام مرجع قانونی میتونم قرارداد رو پیگیری کنم؟

باتشکر