مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

8 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

براساس ماده 152 قانون کار در صورت دوری کارگاه و عدم تکافوی وسیله نقلیه عمومی، صاحب کار باید برای رفت و برگشت کارمندان خود وسیله نقلیه مناسب در اختیار آنان قرار دهد. در صورت بروز اختلاف در این زمینه حل و فصل آن با مراجع حل اختلاف کار خواهد بود.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

محاسبه میزان حقوق سال ۹۹

باعرض سلام

بنده نیروی قرارداد کار معین آموزش وپرورش هستم خواستم ببینم چه جوری باید حقوق سال ۹۹ را حساب کنم

قبلا حقوقم با مزایام ۲۲۰۰۰۰۰هزار بوده و۷سال کار کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پروفایل کاربر

دنیز بهرو

1 سال پیش

اجاره لاین در اموزشگاه

من ۱۰ تا لاین تو یک اموزشگاه رو به مدت ۱۵ ماه اجاره کردم و موجر تو قرارداد نوشته هرکسی بخواد قرارداد رو فسخ کنه باید یک اجاره به عنوان خسارت به طرف مقابل بدهد و الان ۱۲ ماه گذشته و ایشان میخواد زیر قرارداد بزنه و لاین هارا به بقیه اجاره بده و اینکه این قرارداد دستی بین خودمون نوشته شده الان من باید چیکا کنم ایا میتوان از صنف کمک بگیرم

پروفایل کاربر

نون میم

12 ماه پیش

امور شرکتی و کارمندی

سلام وقت بخیر. من کارمند یک شرکتی هستم که از فروردین سال 1400 تا شهریور 1403 به صورت تمام وقت مشغول به کار بودم و این شش ماه اخیر یعنی از مهر 1403 تا اکنون پاره وقت هستم. الان قصد ندارم برای سال آینده مجدد قراردادی ببندم با این مجموعه و این موضوع رو از اول همین ماه بهشون اطلاع دادم. مسئله ای که هست این هستش که عیدی امسال رو به من ندادن و میگن که رفته توی تسویه، همچنین قصد پرداخت حقوق اسفندم رو هم ندارند و این رو هم بردن توی تسویه، بابت سنوات هم میگن که هرموقع داشتیم میدیم. به نظر شما این موارد طبق قانون هست و مجاز به همچین رفتاری هستن؟