علی دادخواه
قرارداد ساعتي
با سلام و احترام
درخصوص استفساريه جديد مجلس موضوع تبديل وضعيت فرزندان ايثارگر در دستگاه هاي اجرايي.
بنده در يك بانك دولتي بيش از 7 سال به صورت قرارداد ساعتي (120 ساعت در ماه) ولي به صورت روزهاي كامل در ماه فعالت دارم .
در اين استفساريه گفته شده كه نيروهاي قراردادي و پيماني تبديل به رسمي قطعي شوند ولي اداره پرسنلي ما گفته كه شما قرارداد ساعتي هستيد مشمول اين طرح نميشويد، درصورتي كه حق بيمه اي كه براي ما رد ميشود بصورت كامل 30 روز مي باشد.
لطف بفرمائيد كه قرارداد ما در مراجع قضايي چه حكمي دارد؟ ممنون ميشوم.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سید یاور محمدی زاویه
استخدام بازنشسته در شرکت خصوصی
شش ساله بازنشسته تامین اجتماعی هستم و جانباز نیز میباشم آیا می توانم در یک شرکت خصوصی به عنوان حسابدار نیمه وقت کار کنم ممنون
محمد روزبه
قرارداد پورسانتی
با سلام و تشکر
قرارداد پورسانتی (درصدی) و تعهدات و شرایط پرداخت برای افرادی که کار بازاریابی برای فروش خدمات و محصولات شرکت را انجام می دهند را در نمونه قرارداد کار بازاریابی که در بانک قرارداد قرار دادید ذکر نشده است. آیا به نوع قرارداد دیگری نیاز هست؟
1- چگونه میتوان تعهدات پرداخت را منوط به دریافت وجه از خریدار یا کارفرما کرد؟ (ممکن است در چند فاز پرداخت انجام شود)
2- در صورت انصراف از ادامه قرارداد توسط خریدار (کارفرما) میزان پورسانت به چه شکل محاسبه می گردد؟
3- آیا پورسانت در قراردادهای نرم افزاری که شامل خدمات استقرار، لایسنس و پشتیبانی است صرفا بصورت درصدی از مجموع کل ریالی قرارداد می باشد؟
4- پورسانت نیز شامل بیمه و مالیات می گردد؟
سپاس از شما