مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

قرارداد عدم افشا با کارمند بدون قرارداد رسمی

با سلام و احترام ممنون بابت پست های مفیدی که میگذارید یه سوال داشتم در مورد قرارداد عدم افشا که نوشته بودید، آیا امکان نوشتن این قرارداد با افرادی که با شرکت کار میکنند ولی قرارداد همکاری رسمی با شرکت ندارند وجود دارد یا خیر؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

سلام؛


بله این امکان وجود دارد. شما می‌توانید برای جلوگیری از افشا اطلاعات توسط کارمندان از قرارداد محرمانگی یک جانبه یا قرارداد محرمانگی دو جانبه استفاده کنید. در واقع لزومی بر عقد قرارداد کار استخدامی برای بحث محرمانگی و عدم افشا اطلاعات کارمندان وجود ندارد.


باتشکر

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید محمدی

درخواست مهريه

سلام،همسرم درخواست مهریه کرده جوابش اومده ۳۱۳ سکه باید پرداخت بشه ،من باید چه مراحلی انجام بدم جهت اعتراض ممنون میشم

پروفایل کاربر

حسین نظری

نصب دوربین مخفی توسط برادر زن

سلام برادر زن من بدون اطلاع من تو خونه دوربین مخفی در اتاق خواب و حال کار گذاشته میتونم شکایت کنم

پروفایل کاربر

سمیرا داوری

چک سفید امضا

سلام وقت بخیر
من خواهرم یه چک سفید امضا به همسرشون دادن و ایشان بدون اطلاع خواهرم با گوشی خواهرم چک رو به مبلغ ۳ میلیارد به نام خودشون ثبت کردن در اردیبهشت ماه خواهرم هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتن برای خرید گوشی چکی به موبایل فروشی مراجعه کردن و بعد از اعتبار سنجی فروشنده گفتن که به شما به دلیل رتبه اعتباری پایین گوشی چکی تعلق نمیگیره وقتی اعتبار سنجی رو نگاه می‌کنیم میبینه ۳ میلیارد چک ثبت شده بانک هم میره میپرسه میکن به نام شوهرش ثبت شده میتونه شکایت کنه از همسرش ؟؟