وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

کاربر

قرارداد با فرد نابالغ

اگر فردی طرف قرداد بوده و ایشان زیر سن 18 سال باشد، آیا باید با کفیل وی تا رسیدن ایشان به سن قانونی قرارداد بست؟ این کار چگونه باید انجام شود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

5 سال پیش

با سلام

در تنظیم قرارداد ها یکی از مباحث و از جمله قواعد عمومی اعتبار قراردادها اهلیت انعقاد معامله است.طرح سوال شما دقیق نیست چرا که باید دید قرارداد از چه نوعی است چرا که برخی از قرارداد ها برای افراد محجور ممیز یعنی صغیر ممیز  و سفیه صرفا نافع و سود آور است و معتبر می باشد، در حالی که بعضی از قرارداد ها حائز چنین ویژگی نیستند  چرا که صرفا مضر هستند و از نظر حقوقی باطل و فاقد اعتبار هستند.

افرادی که عهده دار امور محجورین هستند نیز با نام ولی یا نمایندگان قانونی مانند پدر و جد پدری و هم چنین قیم که نماینده ای قضایی است و از طرف دادگاه انتخاب می شود،شناخته می شوند و کفیل نامیده نمی شوند.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حامد استرکی

جبران خسارت

سلام

باغ ویلایی را به صورت روزانه به فردی اجاره داده ام و به قسمتی از وسایل آن خسارت وارد شده

طبق قراردادی که با ایشان امضا نموده ام این بند هم که ایشان در صورت ایراد خسارت موظف به جبران و پرداخت آن میباشد ذکر شده،ولی از پرداخت آن امتنا میکند

چگونه میتوانم به صورت قانونی اقدام کنم؟

با تشکر

پروفایل کاربر

فرید ناشناس

صلح محاباتی

سلام مادرم سه دانگ زمین داشت و۲۰۰ مترآن را رفتیم دفتر اسناد رسمی به من انتقال رسمی وقطعی داد. الان بعضی ازورثه تهدید میکنن که چون پول ندادی این سند را باطل میکنیم. حالا من یادم رفت که به دفترخونه بگم که متن سند را صلح بلاعوض تنظیم کن تا درآینده قابل بطلان نباشه....الان بامادرم سند دستنویس وعادی صلح محاباتی تنظیم کردیم که درآینده اگربه مشکل خوردم ضمیمه سند قطعی ورسمی کنم...آیا اگرمادرم فوت کنه همین سندعادی دستنویس صلح محاباتی کفایت میکنه؟؟

پروفایل کاربر

فاطمه صادقی

شخصیت حقوقی

سلام موجر یک واحد اداری هستم در قرارداد اجاره سال 1401 که کد رهگیری دارد و پارسال و امسال هم دستی با توجه به قرارداد اولیه تمدید شده و در ستون مستاجر در قرارداد نام شرکت و مشخصات آن و در زیر آن ستون (مستاجر) ،نام نماینده شرکت و مشخصات او هست ولی در قسمت امضا قرارداد فقط امضا نماینده است و دو شاهد هم دارد مهر شرکت ندارد .در اگهی شرکت نوشته امضا مدیر به همراه مهر شرکت معتبر اشت و چک های اجاره بها تماما چک شرکت با کد شناسه شرکت به همراه مهر شرکت و امضا مدیر شرکت دارد. مدیر میخواهد دادخواست بدهد که قرارداد های اجاره مهر شرکت نزدم پس می توانم قرارداد را فسخ کنم ایا می تواند؟با تشکر