بادرود در قرارداد فروش انحصاری چنانچه تولید کننده فروش به غیر داشته باشد چه میزان خسارت باید به نماینده پرداخت نماید؟
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه تضمین و وجه التزامی به عنوان ضرر و زیان و خسارات وارده در قرارداد فروش انحصاری مشخص گردیده باشد باید به همان میزان دریافت گردد. در غیر اینصورت با طرح شکایت کیفری چنان چه تولید کننده مجرم شناخته شود و شما هم زمان دادخواست خسارات و ضرر و زیان (حقوقی) را نیز مطرح نموده باشید کارشناس تعیین تا میزان خسارات وارده بصورت دقیق مشخص و بر اساس آن حکم محکومیت بر علیه تولید کننده صادر می گردد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
سلام میخواستم بپرسم با چه شرایطی میتونیم قطعات کامپیوتری که گارانتی نداره رو گارانتی کنیم؟!
حتما باید شرکت ثبت کنیم؟ با چه شرایطی؟؟؟
با سلام. اگر یک شرکت تعاونی چند سال پیش ثبت شده باشد ولی هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد و مجمع هم برگزار نکرده باشد، آیا مشمول جریمه خواهد بود یا نه؟
تهران، ناحیه نوآوری شریف، محله طرشت، خیابان تیموری، قبل از بزرگراه یادگار امام، نبش خیابان ابراهیمی، پلاک ۵۸، مجتمع فناوری مهرنگار، واحد ۲۷
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) میباشد