مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

خسرو برزگر

قرارداد با مباشر

برای محکم شدن قرارداد با مباشر چه راهکارهای مناسبی وجود دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام،

محکم بودن هر قرارداد به ماهیت حقوق قراردادی در مرحله انعقاد و سپس به وجود ضمانت های مناسب در مرحله اجرا بستگی دارد. از این سو توصیه می شود قرارداد توسط متخصص نگارش قرارداد با توجه به نیاز خاص شما طراحی گردد. این خدمت توسط تیم حقوق وینداد ارائه می گردد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمید حیدری

معامله

سلام
چون اکثرا معامله ها (ملک) ب صورت چکی انجام میشه یعنی خریدار قسمتی از ثمن معامله رو پرداخت میکنه مابقی رو چک صیاد ثبت و ب فروشنده تحویل میده حالا چه متنی بنویسیم که هم خریدار به تعهدش عمل کنه یعنی چکشو پاس کنه و هم فروشنده با پاس شدن چکش تو محضر حاضر و سند انتقال بده؟؟یعنی یه متنی باشه که اهرمی فشاری باشه برای متعاملین

پروفایل کاربر

Masoud Ebrahimi

فسخ به دلیل عدم ذکر سال ساخت ملک در مبایعه نامه

سلام وقت بخیر
در تاریخ 23.10.1403 یک ملک معامله کردم که حدود 100 میلیون از قیمت اصلیش گرون تر معامله کردم .در حال حاضر مبلغ 400 میلیون از 2200 تومان پرداخت کردم.سال ساخت ملک در مبایعه نامه قید نشده و با پرس و جو متوجه شدم مبلغ این ملک 100 بیشتر می باشد چرا که حدود 11 سال هست که مسکونی میباشد در صورتی که سایر ملک های مشابه در منطقه 5 الی 6 سال هست که قابل سکونت شده اند.می خواستم بدونم آیا راهی برای فسخ معامله وجود داره؟(بدون این که ضرر و زیان شامل حالم بشه)
لازم به ذکر است که ملک در محدوده غرب استان تهران (اندیشه فاز3 ) می باشد که متعلق به پروژه ناجا میباشد مجتمع پرنیان. این مجتمع ها به صورت الحاقیه به خرید فروش می رسند و در حال حاضر سند ندارند.
و اینکه اگر معامله را فسخ کنم آیا راحت می تونم 400 میلیون خود را پس بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

پروفایل کاربر

نسترن جعفری

قرارداد اجاره ملک

یک واحد مسکونی را میخوایم اجاره کنیم به مدت یکسال بنگاه میگه مالک یک خانم هست اما برادرش وکالتنامه داره و وکالت تام داره برای انجام کارها و عقد قرارداد برادرش میاد . آیا این موضوع مشکلی برای ما که مستاجر هستیم ایجاد نخواهد کرد ؟ اگر سند به نام اون خانم باشه آیا وکالتنامه برای برادرش کافی هست که در نقش موجر قرار بگیره ؟