محمدحسین امیری
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
آرش حق شناس
با سلام.
احتراما در خصوص پرسش مطروحه باید اظهار داشت به عنوان یک قاعده کلی قراردادها مادامی که معتبر منعقد شده باشند در محاکم اعم از ملی یا بین المللی قابل استناد می باشند. یعنی تفاوتی از این نظر بین محاکم ایران و خارج از ایران نیست. در صورتی که مفاد قرارداد، از هر نوع، خلاف نظم عمومی یا قوانین موضوعه یک کشور باشد چنین قراردادی در محاکم آن کشور دارای اثر حقوقی نیست. در فرض مطروحه یعنی قرارداد محرمانگی و عدم رقابت اصولا دارای شروط حساسی که خلاف نظم عمومی یا قوانین موضوعه باشد نیست و علی الاصول این قرادادها چه در محاکم ایران و چه در محاکم خارجی قابل پیگیری می باشد.
با احترام:
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مجید عیار
سوپیشینه کیفری
سلام خسته نباشید
ینده محکوم به پرداخت دیه به مبلغ 31تومان شدم که پرداخت کردم
بابت ضرب وجرح عمدی
برای کارم ازم سوپیشینه خواستن
میخواستم ببینم چیزی درمیاد
!!
.. محمدی
جرایم پزشکی
سلام مادر من باردار بود و زیر نظر پزشک زنان بود پزشک بهش گفت که اگر برای عمل بیای باید علاوه بر هزینه بیمارستان ۱۰ میلیون در مطب بدهی .حدود یک ماه پیش دکتر به مدت دو الی سه ماه به کانادا سفر کرد منشی دکتر به مادر من گفت دکتر برای عمل شما میاد در صورتی که نوزاد زودتر بدنیا اومد به دلیل پارگی کیسه آب حالا از مطب دکتر مدام با ما تماس میگیرن که دکتر پولش رو میخواد و ما مطرح کردیم که دکتر بالای سر بیمار نبود ولی اونها همچنان مصمم هستم و میگن دکتری که مادر شما را عمل کرد دکتر جایگزین بود و عمل مادر من سزارین و در بیمارستان خصوصی بود آیا میتوان جلوی این زیر میزی در مطب را گرفت؟
لیلا مقیمیان
حقوقی
سلام خسته نباشید می خواستم سوال کنم دوربین یه رستوران را چجوری می توان چک کرد همسر من با کسی آنجا بوده من رفتم رستوران گفتن نمیشه باید مراجع قضایی دستور صادر کنن حالا مت چه کار کنم