پروفایل کاربر

حسین سعادتی

6 سال پیش

قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند

با سلام  

۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟

۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟

۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟

لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

باسلام؛

بله امکان استخدام و انعقاد قرارداد کار معین با کارمند به عنوان یک شخصیت حقیقی وجود دارد و شما می‌توانید از قراردادهای عدم افشا اطلاعات نیز در کنار قرارداد کار با مدت معین برای کارمند استفاده کنید.


بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینا غفور

3 سال پیش

کلاهبرداری

فردی در ازای تحویل آپارتمان ۵ سال پیش یک میلیارد و ۷۰۰ از من گرفت .سپس متواری شد .بعد ۵ سال با حکم دادگاه پیداش کردیم و الان زندان هست ولی پول ندارد بر اساس محاسبه ی روز ۱۸ میلیارد باید بدهد . چه کار قانونی و به نفع خودم می توانم انجام بدهم .می‌گوید آزادم کن پول جور کنم ولی دروغ می گویدد

پروفایل کاربر

محمد یوسفی

6 سال پیش

پرداخت حقوق قرارداد ۳ ماهه

سلام من قرارداد سه ماه داشتم بعد بخاطر مسائلی منو اخراج کردن میخواستم بدونم کارفرما موظف هست حقوق سه ماه قرارداد رو به من پرداخت کنه؟

پروفایل کاربر

ع ح

9 ماه پیش

آسیب به کارگر

سلام و درود . طی یک حادثه کارگر افغانی بدون مدارک قانونی ورود به کشور از روی ماشین در حال حرکت به پایین سقوط کرد و این حادثه منجر به وارد شدن جراحاتی به سر او شد . راننده ماشین هم کارگر همان قسمت بود . در صورت تصویب دیه کارفرما مقصرر شناخته میشود یا راننده . در ضمن راننده فاقد گواهینامه بوده است .