پروفایل کاربر

مریم نصیری

3 سال پیش

قطع انشعاب توسط همسایه

سلام و روزبخیر

بنده ساکن یک آپارتمان 7 واحده در تهران هستم که یک واحد آن در طبقه منفی 2 به صورت غیر قانونی سال 1354 ساخته شده و الان جواز و سند دارد و سند آن که در زمان انقلاب به دست کمیته امداد افتاد در حال حاضر با هماهنگی ساکنین یکی از مالکین آن واحد را در مزایده خریده و سند برای آن صادر شده است . از آنجا که این واحد در طبقه منفی دو است و لوله های آب همه واحد ها از موتورخانه و سقف این واحد رد میشود.
مالک این واحد الان ادعا دارد که لوله های قدیمی باید جمع شود وبا هزینه ساکنین لوله های آب از راه دیگری وارد واحد ها شود . لازم به ذکر است در حال حاضر این لوله ها هیچ نشتی آبی ندارد و تنها به دلیل آنکه شاید در آینده نشتی داشته باشد و سقف ایشان نم دهد چنین ادعایی دارد. چطور میتوان این مورد را قانونا به ایشان متذکر شد که برای اصلاح در ملکی که خریده اند باید خودشان هزینه نمایند؟ و اگر ایشان نسبت به قطع لوله واحدها اقدام نمودند چه اقدام قانونی میتوان انجام داد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

2 سال پیش

با سلام و احترام

این کیس شما از قالب سوال خارج است و بهتر است با وکیل در تماس باشید.

تیم حقوقی وینداد در خدمت شماست

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

و ز

2 سال پیش

استعلام ملک

با سلام
پدر بزرگ بنده سال 1339---1340 قطعه زمین رو تو تهران خریداری می کنه و بعد از چند سال برمیگردن همدان. از این زمین دیگه هیچکس اطلاع نداشت تا اینکه چند سال قبل عمو بنده گفت همچین زمین ی وجود داشته.
الان هیچکدام از عموها و پدر من در قید حیات نیستن و ما هم هیچ مدرکی مستندی نداریم. میخواستم بدونم من بعنوان وارث پدر بزرگ م (طبق واهی حصر وراثت قانونی) چطور میتونم درخواست استعلام برای این زمین با توجه نبود مدارک و مستندات انجام بدم (فقط منطقه کلی و حدودش رو میدونم)
ممونم راهنمایی گنید

پروفایل کاربر

یعقوب علیپور

2 ماه پیش

تعهدات مستاجر ومجر

سلام آیا بعد عقد اجاره نامه که در سمت توضیحات نوشته میشود که بعد از اتمام یکساله برای سال دوم وسوم 30درصدافزایش اجاره و رهن خواهد بودوعدم تمدید از سوی هردوطرف مبلغ 200میلیون بعنوان وجه التزام برای هر دو طرف تعیین گردد آیا در صورت تخلیه مستاجر موجر میتواند مبلغ وجه التزام را بگیرد یا نه دوم اینکه در صورت ثبت عدم تمدید از سوی مستاجرویا تخلیه مبلغ رهنی مستاجر بعد از 3سال در تاریخ معین پرداخت خواهد شدوهردوطرف امضا نمایند میشود درصورت تخلیه مبلغ رهنی در تاریخ ثبت شده پرداخت شود لطفاً به هردو سوالم جواب دهید ممنون

پروفایل کاربر

حمید محمدی

2 ماه پیش

فروش خودرو

سلام من ده ماه پیش یه دستگاه خودرو سواری سمند فروخته ام ، و خریدار الان تماس گرفته و می‌گوید سیلندر خودرو خرابی دارد(میگه سیلندر را چسب زده آید ) و شما به من نگفته اید ، در صورتی که من سالم خودرو را تحویل داده ام ، و سند و تعویض پلاک هم شده ، تماس گرفته و میگه میخواهم شکایت کنم ازت ، من باید چیکار کنم ، ممنون اگه راهنماییم کنید