مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد دشتکی

مالیاتی

سلام آیا برای تاسیس شعبه یک موسسه و یک شرکت نیاز به تشکیل پرونده مستقل مالياتي هست

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

در صورتی که شعبه شرکت در شهری متفاوت از مرکز آن است نیاز به تشکیل پرونده مالیاتی مستقل است، اما در صورتی که با مرکز در یک شهر قرار دارد، تشکیل یک پرونده مالیاتی کافی به نظر می رسد.


در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با کارشناسان حقوقی وینداد تماس بگیرید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

قائم امیدی

مالیات فروش در دیجی کالا

سلام
من میخوام کیت های الکترونیکی در دیجی کالا بفروشم.
به این صورت که قطعات الکترونیکی رو خریداری می کنم و بسته بندی میکنم و به همراه یک آموزش می فروشم.
من تامین کننده اون قطعات نیستم و وارد نمیکنم و فقط اونا رو میخرم و اینکه اون هزینه ای که برای خرید قطعات میدم مالیات بر ارزش افزوده رو شامل میشه.
با این حال آیا برای فروش کیت ها باید مالیات پرداخت کنم؟

عدم باز کردن دفتر مالیاتی پس از ثبت شرکت

سلام
ما 3 سال پیش دو نفری یه شرکت با مسئولیت محدود در زمینه کارهای کامپیوتری و اینترنتی برای طراحی سایت و اپ و ... ثبت کردیم ولی بعد از مرحله ثبت شرکت، هیچ چیز دیگه ای انجام ندادیم. یعنی نه دنبال مجوز رفتیم و نه دفتر مالیاتی باز کردیم و نه بیمه پرداخت کردیم. یعنی اون زمون نمی دونستیم باید این کار رو بکنیم.
یکی از این دو نفر هم توی این 2 سال سرباز بوده. کار خیلی زیادی هم انجام ندادیم و اگر هم بوده قرارداد به اسم شخص من بسته شده و بعضی از مشتری ها هم عموما طوری نبوده که این قراردادها رو به اداره مالیات ارسال کنند مثلا دانشجو بودن یا پروژه اینترنتی بوده. درآمدش هم طوری نبوده که فکر کنم اصلا مشمول مالیات می شده.

می خواستم راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنیم که درست باشه؟
الان بریم دفتر مالیاتی باز کنیم جریمه می شیم؟! بریم بگیم توی این مدت کار نکردیم و درخواست جمع کردن شرکت رو بدیم تا جریمه نشیم؟ تکلیف این مدت چی می شه؟ کار درست و منطقی چی هست؟

یه سوال دیگه هم در مورد بیمه داشتم. می تونیم برای این مدت هزینه بیمه بازنشستگی هم پرداخت کنیم و خودمون رو بیمه کنیم تا سابقه کار این 3 سال از بین نره؟ راستش چون شروع کار بود و معلوم نبود درآمدزایی مون چطور بشه، این جور موارد رو پیگیری نکردیم. ولی الان توی این شرایط اقتصادی ایران کار دیگه ای به جز این کار نیست و مجبوریم همین کار رو ادامه بدیم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

پروفایل کاربر

لیلا انصاری

قوانین مالیاتی و بیمه ای نسبت به شرکتهای واسط

با سلام
من در شرکتی کار می کنم که جدیدا یک رسته کاری جدید به آن اضافه شده که فروش اینترنتی می باشد
هم محصولات خود شرکت و هم بصورت واسطه محصولات اشخاص حقیقی و حقوقی هم به فروش میرساند
میخواستم قوانین مالیات و مالیات ارزش افزوده و بیمه را نسبت به صدور فاکتور و پرداخت بدانم
در ضمن درصد فروش با واسطه 1% می باشد
آیا اگر فاکتور را ما صادر کنیم ارزش افزوده را کامل ما باید پرداخت کنیم (در مورد واسط بودن)؟
این جز درآمد ما تلقی می شود(درآمد غیر واقعی می شود چون فقط 1% آن متلق به ماست؟

ممنون میشوم راهنمایی ام کنید