
Ramin Sarmadi
مسئولیت نظرات در پلتفرم ها
در پلتفرمی که کاربرها می توانند نظرات و تجربیاتشون رو در مورد فروشگاه های اینترنتی رو بنویسند
آیا مسئولیت حقوقی نظرات منفی با پلتفرم است؟
امکان شکایت قضایی توسط فروشنده از مالک پلتفرم وجود دارد؟
با تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
هر شخصی مسئولیت اعمال خویش را برعهده دارد و جز در موارد مصرح قانونی نمی توان یک شخص را به سبب عمل دیگری مسئول دانست. در این خصوص نیز نظر هر شخصی در صورتی که متضمن جرم افترا یا توهین باشد، مسئولیت کیفری و در صورت اثبات عناصر مسئولیت مدنی، مسئولیت حقوقی همان شخص را در پی خواهد داشت. بنابراین صاحب صفحه ی مجازی یا هر پلتفرم دیگر را نمی توان مسئول دانست.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

حوریه حاجی قربانخانی
در مورد وکالت پدر به برادردر کانادا
سلام خدمت شما
خانواده من همه در کانادا وکویت سکونت دارند وپاس کانادایی دارند یک برادر در کویت وبرادر دیگر در کانادا در رابطه با کار پدر وکالت کاری از ایشان گرفتند ودر کانادا به علت اینکه نمی توانستند به زبان انگلیسی صحبت کنند برادر مترجم آنهابوده پدر 85 سالش می باشد ومبتلا به بیماری است که برادر سو استفاده کرده وپدر رو برده وتمام اموال را به نام خود کرده ومادر هم توانسته پدر را تحت فشار قرار دهد تا پس از مرگ تمام دارایی پدر به ایشان برسد ودر ایران هم دوملک که هر کدام 1500 متر ویلایی است هر کدام به نام برادرها بدون آگاهی ما به نام شان زده لطفا راهنمایی میکنید چه کاری از دست ما برمی آید تا جلوی این بی عدالتی گرفته شود ؟

علی حسینی
تخلیه مستاجره
سلام مسجدی مغازه متعلق به خودش رو که سابقه ثبتی هم نداره به شخصی اجاره داده و اجاره نامه هم تنظیم شده و رییس هیت امنا به نمایندگی از جمع موجر قرار گرفته و اشاهر شده به نمایندگی از اعضا هیت امنا مسجد حالا مستاجر پس از انقضای مهلت مغازه رو خالی نمیکنه مسجد و اعضای هیت امنای اون چطور میتونن دادخواست تخلیه بدن؟خواهان چه شخصی قرار میگیره؟آیا نماینده مسجد میتونه وکالت به وکیل دادگستری بده ؟

عرفان ناصر
ابطال مبایعه نامه به خاطر نبود ثمن
سلام وقت بخیر پدر من سال 85 با یه خانمی یه مبایعه نامه مینویسین بابت 1000 متر مشاع زمین و خانومه زیرشو امضا میکنه اما پدرم فراموش میکنه از قرار متری چند رو یا به اصطلاح ثمن بیع رو در مبایعه نامه لحاظ کنه. اما به صورت پراکنده هم به صورت نقدی و هم به صورت کارت به کارت به حساب دختر همان خانم مبالغی بابت پیشرفت کار سند زمین واریز میکرده. اما اون خانم بعد مدتی کلا زیر اون مبایعه نامه میزنه و قصدی برای تسلیم بیع به ما نداشت.
ماهم شکایت کردیم و در دادگاه حضوری اولیه قاضی به علت نبود ثمن بیع به عنوان ارکان اصلی بیع رای به ابطال مبایعه نامه و بی حقی خواهان یعنی پدر بنده داده. آیا در دادگاه تجدید نظر میتونیم با اثبات واریز وجه به حساب دخترش پرداخت ثمن رو اثبات کنیم و رای رو برگردونیم؟