مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علیرضا دلاوری

مشاوره گرفتن درباره ی ایده و کسب و کار استارتاپی

آیا برای اینکه درباره ی ایده ی کسب و کارمان با کسی مشاوره کنیم و درباره ی ایده به او چیزی بگوییم باید برای اطمینان از قبل آن را ثبت کنیم؟و چگونه میتوان از ایده ی کسب و کار محافظت کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

محمدحسین امیری

6 سال پیش

سلام
وقتتون بخیر


نیازی به ثبت ایده نیست، شما می‌توانید از قرارداد محرمانگی یک جانبه استفاده کنید. این نوع قرارداد برای حفاظت از اطلاعات محرمانه تجاری استفاده می شود. زمانی از این قرارداد استفاده می شود که یک طرف، در خواست محرمانه ماندن اطلاعات را داشته باشند. این توافق نامه تضمین می کند که فرد یا سازمان نمی تواند بدون اجازه، مفاد قرارداد تجاری را برای شخص سومی افشا کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

رشوه دادن مدیرعامل به کسی

مدیرعامل به کسانی رشوه داده است،در صورتیکه یکی از اعضای هیات مدیره در جریان برخی از رشوه ها بوده و برخی را هم نمیدانسته.در صورت شکایت همون عضو هیات مدیره از مدیرعامل و اعلام رشوه ها،آیا خودش هم شامل محکومیتی میشه؟

پروفایل کاربر

محمد ق

بازگشت مجدد بازنشسته به کار

سلام و درود
بنده با 40 سال سن بیش از 20 سال در یک ارگان نظامی خدمت کردم و با درخواست خودم بازنشست شدم ولی الان بیکاری خیلی اذیتم می کنه کاش می شد برگردم سر کار حتی بدون افزایش حقوق آیا راهی هست ؟