پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

1 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم بحرینی

دانش بنیان نوپا سطح ۲

با سلام مجدد
در متونی که برای مطالعه پیشنهاد دادید به این نکته اشاره نشده که نوع ۲ معافیت مالیاتی ندارد. و آیا تفاوتی بین نوپای سطح ۲ و تولیدی سطح ۲ در معافیت مالیاتی وجود دارد؟
در هر صورت مزیت شرکت دانش بنیان سطح دو چیست؟

پروفایل کاربر

محمد دوری

خیانت در امانت دلال و حق العمل کار

سلام و وقت بخیر
آقایی دلال دام بوده و مرکز خرید و فروش دام داشته ( همچون میدان دام ) و ادم خوش حساب و مورد اعتمادی هم بودند.
برای این آقا تعدادی گوساله لاغر فرستادیم که به عنوال دلال بفروشه برامون و هیچ معامله ای با ایشون نکردیم که ایشون میاد مال رو به کلی زیر قیمت بازار رد کرده و یا مفتی داده به این و اون و تلف کرده خلاصه و نه مالو برمیگردونه نه پولشو برگردونده...سوال اینجاس که کار این آقا مصداق خیانت در امانت دلال هست؟
در واقع کیفری به عنوان خیانت در امانت شکایت کنیم به نتیجه میرسه؟
چندین نفر هم شاهد داریم...
ایشون هم اصلا مدرک یا رسید واریزی جهت معامله با ما ندارن و صرفا قرار بود دلال باشن.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد