رزیتا لطفی
بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی
سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.
در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.
در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید.
تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مهدی مهرافروز
استفاده از نیروی غیر مجاز
با سلام
با توجه به وجود اجبار قانون در استفاده از نیروی کارشناس علوم آزمایشگاهی درازمایشگاه های تشخیص طبی به عنوان تنها نیروی مجاز در این حیطه ی کاری بعضی کارفرماها از نیروی غیر مجاز استفاده میکنند
طبق چه قانونی میتوان انها را مجبور به این کار کرد؟ ایا استفاده از نیروهای غیرمجاز تهدید سلامت عمومی یا عنوان غیرقانونی دیگه ای محسوب میشه؟
ایا قانونی داریم که کارفرما را موظف به استخدام نیروی صرفا مشخص شده در طرح طبقه بندی قانون کار کنه؟
مجید اوحدی
ممنوعیت عضویت کارمندان شهرداری در شرکتهای خصوصی
سلام بنده کارمند رسمی شهرداری تهران هستم آیا شامل قانون ممنوعیت عضویت کارمندان دولت در شرکت خصوصی هستم؟
hamed k
رشوه دادن مدیرعامل به کسی
مدیرعامل به کسانی رشوه داده است،در صورتیکه یکی از اعضای هیات مدیره در جریان برخی از رشوه ها بوده و برخی را هم نمیدانسته.در صورت شکایت همون عضو هیات مدیره از مدیرعامل و اعلام رشوه ها،آیا خودش هم شامل محکومیتی میشه؟