مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مجتبی تقی زاده

سوال در مورد ماده قانونی

سلام در صورتی که خواهان اسامی خوانده ها را بصورت ناقص عنوان کرده باشد و یکی از خواهانها را در دادخواست کلا نیاورده باشد به استناد چه ماده قانونی میتوان ایراد شکلی گرفت و درخواست رد دعوا داد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

5 سال پیش

با سلام

پاسخ سوال شما وابسته به موضوع خواسته خواهان میباشد که اگر موضوع خواسته خواهان امری مانند حق شفعه باشد شخص خواهان باید نام تمامی خوانده ها را ذکر کند و این ایراد موجب رد دادخواست میشود.  همچنین دعوی ارث که تجزیه ناپذیر است ابن امر موجب اخطار رفع نقص صادر میشود. اگر گواهی ارث ضمیمه شده ولی اسم همه ذکر نشده است، اگر بعدا مشخص شود که نام یکی از خوانده ها باید حتما ذکر میشده است و جلسه اول دادرسی نیز گذشته باشد دادخواست وی رد میشود.چون رسیدگی به دعوی منوط به وجود نام خوانده یا خواهان است.

در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیدمحمدنوید نوائی

شکوایه

با سلام و وقت بخیر،
آیا میتوانم از کسی که با تحدید به شکایت ودروغهای بی اساس از من اخاذی کرده و نیز دربین عموم مردم و دوستان وآشنایان با من درگیر شده و تهمت زده و توهین کرده و باعث آبرو و حیصیتم شده،شکایت کیفری بکنم؟
آیا توهین و تحدید و نیز اخاذی پول از جرائم کیفری به حساب میآیندو آیا شکواییه من بر این اساس قانونی و قابل پیگیری میباشد؟ سپاسگذارم.

پروفایل کاربر

شهاب بیات

ابلاغ احضاریه

سلام برای من ابلاغ اومده که تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
نوع حضور پرداخت هزینه اجرایی این چیه

پروفایل کاربر

مهدی حسینی

کلاهبرداری

سلام من حساب بانکیم در اختیار کسی دیگه بوده و اون شخص از یک نفر دیگه مبلغی به حساب من واریز کرده و کلاه برداری کرده و اون شخص از من به پلیس فتا شکایت کرده و حساب من رو مسدود کرده من الان پول رو برگردونم به اون شخص و اون شکایت رو پس بگیره مشکل من برطرف میشه و حسابم درست میشه