مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سعید رحمت

نصب ژنراتور در پارکینگ

با سلام
بنده در پارکینگ اختصاصی واحد تجاری خود اقدام به نصب ژنراتور کرده ام و در زمان قطعی برق از ان استفاده می کنم
از این موضوع اطلاع دارم که پارکینگ جزو مشاعات ساختمان است و همسایگان حق اعتراض دارند
انجام این کار ایا تبعات قانونی دارد ؟ تنها عامل نارضایتی همسایگان میتواند صدای ژنراتور باشد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

داریوش احتشامی نیا

3 سال پیش

با سلام، پارکینگ جزء مشاعات ساختمان بوده و اگر یکی از همسایگان نارضایتی داشته باشد، میتواند از شما شکایت کرده و از لحاظ قانونی شما را به برداشتن ژنراتور ملزم نماید.

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال شما لازم به ذکر است که کاربری پارکینگ جهت پارک خودرو می باشد و چنان چه همسایگان نسبت به این موضوع و ایجاد مزاحمت از شما شکایت نمایند می توانند پیگیر این موضوع شودند و شما را موظف به برداشتن ژنراتور نمایند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

مشکل با گچکارم که افغانستانی هست

سلام وقتتون بخیر.
من یک گچکار افغانستانی داشتم که قرار بود کار گچکاری خانه من رو انجام بده. اول خوب رفتار کرد اما بعدش یک بار با برادرش در خونه من دعوا راه انداخت و بعد دو بار با سر خود من داد و بیداد کرد و بی احترامی کرد. و کار من رو نصفه کاره ول کرد و رفت و اونجوری هم که من میخواستم تحویل نداد. بعدش اومد گفت ۳۰ میلیون باید به من بدی و من ۱۴ تومن نقد حین کار کردن بهش دادم و گفته بودم که چک بهت میدم. الان بهش میگم فاکتور معتبر بیار که قیمت چند حساب کردی نمیاره. فقط همینجوری گفته هر کدوم رو چقدر حساب کرده. الان من رفتم از صنف پرسیدم و دیدم قیمت ها رو همه رو خیلی زیاد حساب کرده و با این کار نصفه اگر بخوام خوب بهش پول بدم باید ۲۰ میلیون بهش بدم. خیلی هم آدم دعوایی و اعصبانی هست. میخواستم بدونم من الان بخوام با اون دیگه روبرو نشم و هم می‌خوام بیشتر از حقش بهش ندم و اینکه با نصفه کار کردنش خیلی بهم ضرر و زیان زده و الان هم کار من نصفه هست می‌خوام بدونم باید چیکار کنم که کار بدون بحث و درگیری و قانونی جلو بره و من هم حقش رو بهش بدم و ضرری هم که زده بگیرم. هیچ قرار دادی هم نداریم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.???

پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

پروفایل کاربر

محمد صمدی

خیانت زن

سلام آیا میتوانم بابت خیانت زنم که در ۶ سال قبل کرده بود ودر دادگاه محکوم شد الان طلاقش بدم آیا اموال نصف میشود باتشکر