
یاسین بهادری
نوشتن قرارداد برای پرداخت های متوالی
من میخوام با شخصی، نوعی قرارداد مضاربه ببندم که طبق اون، ایشون با پول من سرمایه گذاری انجام بده و سود و زیان حاصله، به صورت 30 / 70 بین ایشون و من تقسیم بشه.
مسئله اینجاست که علاوه بر مبلغ اولیه ای که من پرداخت میکنم، ممکنه که درآینده بخوام سرمایه ای نزد ایشون دارم رو افزایش بدم. قرارداد چجوری باید نوشته بشه که مشخص باشه ممکنه من درآینده هم پول هایی رو به ایشون پرداخت کنم؟ اینکه صرفاً ایشون به من رسید دریافت مبلغ بده کافیه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در قرارداد مضاربه مبلغ پرداختی باید به صورت دقیق مشخص گردد و امکان پرداخت متوالی و افزایش سرمایه وجود ندارد. مگر این که از ابتدا میزان دقیق سرمایه گذاری مشخص گردد و تعیین گردد در چندین قسط در تاریخ های مشخص پرداخت گردد. والا برای هر سرمایه گذاری می بایست قرارداد جداگانه ای تنظیم گردد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سعید رحمت
رای کمیسیون ماده 100
با سلام و احترام
بنده در حیاط ملک خود اقدام به نصب دکل کرده ام و کمیسیون ماده 100 رای به جمع اوری دکل را داده است.
ولی بنده نمیخواهم دکل را جمع آوری کنم در این صورت چه اتفاقی می افتد ؟
از لحاظ قانونی چه کارهایی شهرداری انجام می دهد ؟

علی جمالی
فسخ یا انحلال قرارداد مشارکت
در قرارداد مشارکت مالک با یک گروه ۳ نفره به عنوان سازنده اقدام به عقد قراداد نموده اند، و پس از گذشت یکسال هیچ اقدامی بدلیل عدم تحویل ملک از طرف مالک صورت نگرفته است، اکنون دو نفر از سه نفر گروه سازنده قصد خروج از قرارداد را دارند و مالک با این موضوع موافق است و نفر سوم گروه سازنده همچنان در قرارداد وجود دارد ، آیا مالک می تواند اقدام به فسخ یا انحلال قرارداد مبنی بر عدم حضور آن دونفر در قرارداد کند ؟

عرفان اصغری
مالیات برای کسب و کار واسط
با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما