سید مصطفی حسینی
نوع قرارداد مناسب برای استارت آپ من
با سلام
من همراه با شریکم که نقش سرمایه گذار رو داره یک توافقی کردیم.
یک استارت آپ راه انداختیم در حوزه آی تی. هم سفارش انجام پروژه میگیریم انجام میدیم هم میخواهیم روی پروژه ها و ایده های خودمون کار کنیم.
فقط توافق کردیم به ازای میزان پول و تجهیزاتی که میزاره یک درصدی بین 20 الی 30 درصد به ایشون تعلق بگیره.
منم نقش مدیریت کار و اجرا رو دارم. انجام امور فنی هم با من است. در توافق شفاهی ذکر کردیم سرمایه گذار حق دخالت نداره و صرفا پول میزاره و تمام مدیریت کار بر عهده من است.
شما چه نوع قراردادی رو پیشنهاد میدید؟
قرار داد مشارکت مدنی یا قرارداد سرمایهگذاری در ازای سهام؟
با تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
آرش حق شناس
با سلام
یکی از دو قرارداد «هم بنیان گذاران» یا «مشارکت مدنی» برای شما می تواند مناسب باشد. مهمتر از عنوان قرارداد، مفاد و ماهیت آن می باشد که باید در تنظیم آن تخصص و دقت تنظیم کننده دخیل باشد و ظاهر و نام قرارداد موثر در مقام نیست.لازم به ذکر است برای اظهار نظر قطعی به اطلاعات تکمیلی و بیشتری از سوی شما نیازمند هستیم که بدین منظور می توانید از مشاوره تیم حقوقی وینداد استفاده نمایید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
جابر احمدی
داوری
در یک قرار داد حل اختلاف به داوری ارجاع داده شده است ولی در بخش هیات داوران بدون ذکر نام داور به اینگونه نوشته است :
هیئت داوری متشکل از آقای.... به عنوان داور طرف اول و آقای..... به عنوان داور طرف دوم و.....آقای.... به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب شده است. سوال بنده این است که در صورت عدم توافق در تعیین داور با توجه به کلمه مرضی الطرفین آورده شده آیا در صورت عدم توافق در تعیین داور می توان داوری را فاقد اعتبار دانست و دادخواست را در دادگاه مطرح کرد؟ یا اینکه دادگاه نسبت به تعیین داور اقدام می کند؟ با توجه اینکه داور مرضی الطرفین بایستی مورد رضایت دوطرف باشد دادگاه چگونه می تواند داور تعیین نماید؟
با تشکر
حسین حقیقی
کامران گل بلاخ
وثیقه قرارداد
یک قرارداد سرمایه گذاری حدود ۲۰۰ ملیون به عنوان وثیقه میخواد ماشین میخواهد وثیقه بزاره شرایطش چیه علاوه بر ماشین چک و سفته هم بگیرم