وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

بهاره نخلی

وکالت بلاعزل

سلام
خونه ای رو با وکالت بلا عزل خریداری کردم میخواستم ببینم اگر برای فروشنده اتفاقی بیوفته و در قید حیات نباشن این وکالت باطله یا نه؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است وکالت با فوت هر یک از طرفین از بین می رود و بهتر است در کوتاه ترین زمان مال غیر منقولی را که خریداری نموده اید بصورت رسمی از طریق دفاتر اسناد رسمی به نام خود انتقال دهید.

لیکن چنان چه علاوه بر وکالت بلاعزل مبایعه نامه ای بین خریدار و فروشنده وجود داشته باشد و تمام ثمن بیع نیز پرداخت گردیده باشد و مدارک آن موجود باشد و فروشنده فوت نماید.هر چند وکالت نامه باطل است. اما شما می توانید بر علیه وراث فروشنده شکایت و الزام به تنظیم سند رسمی ملک خریداری شده را درخواست نمایید که این امر علاوه بر زمان بر بودن و درگیر شدن در پیچ و خم دادگاه هزینه گزافی بر شما تحمیل خواهد نمود

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مانی رضوی‌زاده

ممنوعیت معامله و مزیت‌ها و معایب ثبت موسسات غیر تجاری

با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچ‌گونه معامله‌ای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاه‌ها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معامله‌ای میسر است؟
به طور کلی مزیت‌ها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟

سپاسگزارم از وبسایت مفید شما

پروفایل کاربر

فرشته آتشی

پلتفرم واسط

سلام
پلتفرم واسط چه قراردادی با ارایه دهنده خدمات باید تنظیم نماید ؟ و اثرات بیمه ای و مالیاتی ان چگونه باید باشد ؟

پروفایل کاربر

حسین محمدی

استفاده از دو ماده در یک دادخواست

باسلام آیا میتوان در همان دادخواست ارائه شده جهت ماده ۲۳۷ ق. م درخواست کارشناس نمود تا با استناد به تایید نظر کارشناس در همان دادخواست از ماده ۲۳۹ ق. م استفاده کرد. یا نه باید بعد از صدور حکم با استناد به اون در دادخواست دیگری نسبت به ماده ۲۳۹ ق. م اقدام کرد. تشکر